936 saatlik sertifika ne ise yarar?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

936 saatlik sertifika ne işe yarar?​

Çocuk gelişimi ve eğitimi sertifika programı sonucunda alınacak sertifika ile anaokulu ve kreşlerde çocuk bakım elemanı olarak çalışabilirsiniz. Mesleki yeterliliği sağlayan bireyler eğitim sektöründe öğretmen yada öğretmen yardımcısı gözetiminde erken çocukluk eğitim kurumlarında çalışabilirler.

Çocuk gelişimi sertifikasını kimler alabilir?​

Çocuk gelişimi sertifika programına; Branş öğretmenleri. Okul öncesi öğretmenler. Kreşler de çalışanlar.
Üniversitelerden alınan sertifikalar MEB onaylı mı?
Sertifika veren yerler meb onaylı ya da üniversite onaylı kurumlar olabilir. MEB Onaylı sertifikalar, sertifikaların MEB tarafından onaylanmasıdır. Üniversite onaylı Sertifikalar ise YÖK’e bağlı üniversiteler tarafından onaylanmasıdır. Alınan sertifikalar ile ilgili alanda eğitimci olunabilir, kazanç sağlanabilir.
Çocuk gelişimi sertifikası nerelerde Çalişabilir?
Anaokulu ve kreşlerin yanı sıra , Diyanet İşleri Bakanlığının Okul Öncesi Eğitimleri, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Meslek Eğitim Kursları, Halk Eğitim Merkezleri ve İsmek vb. kurumlarda Çocuk Gelişimi alanında çalışabilmektedirler.

Çocuk Gelişim sertifikası nasıl alabilirim?​

Çocuk gelişimi belgesi nasıl alınır? Üniversite iş birliği ile hazırlanan çocuk gelişimi ve eğitimi sertifika programına katılarak çocuk gelişimi sertifikası alabilirsiniz. Üniversite onaylı sertifika alacağınız çocuk gelişimi eğitim ve bakımı kursu MEB müfredatına uygun olarak verilmektedir.

Sertifikalı çocuk gelişimi Öğretmeni ne demek?​

Çocuk Gelişimi Kursları Kurs sonucunda alınan sertifika ile anaokulu ve kreşlerde; öğretmen ve öğretmen yardımcısının gözetimi ve denetimi altında erken çocukluk eğitim kurumlarında, çocuk bakım elemanı olarak çalışabilirler. Sosyal Hizmetler’in zorunlu tuttuğu 1064 saatlik sertifikanın eğitimidir.
Sertifikalar işe yarar mı?
Sertifika, öğrendiklerinin ayrıntılı bir dökümünü sağlar. Bu, programı çalışmak için ne kadar zaman harcadığını içerir. Sertifikan, sana iş veya üniversite başvuruları veya değerlendirmeler sırasında göstermen için kanıt sağlar. Sertifikanı almak için kimliğini doğrulamana gerek yok.

Geri