9 sinif matematik Haftada kac saat?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

9 sınıf matematik Haftada kaç saat?​

Toplam olarak haftada 40 saat ders görülmektedir. NOT: MEB, fen liseleri için matematik, fizik, kimya ve biyoloji derslerine özel bir farklı müfredata sahiptir. Bu müfredatı MEB’in sitesinden öğrenebilirsiniz.
9 sınıfta hangi dersler var 2021 2022?
İşte lise 1 (9. sınıf) dersleri 2021 2022 9. sınıf müfredatı…

Lisede günde kaç saat ders var?​

Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı (TTKB)tarafından açıklanan ders çizelgelerine göre Anadolu liselerinde 9. sınıfta 13 ortak ders var; 2-3 tane seçmeli dersle birlikte sayı 15’e çıkıyor. 12. sınıfta temel ders sayısı 7, haftalık ders saati 19; seçmeli ders saati ise 20’ye ulaşıyor.
9 sınıf fizik kaç saat?
MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ DERSLERİ VE DERS SAATLERİ

Lisede felsefe dersi hangi sınıflarda var?​

Felsefe dersi ise 10’uncu sınıflarda zorunlu olarak okutuluyordu. Gelecek yıl 11’inci sınıflarda da 2 saat olarak zorunlu ders oldu. Ancak 12’nci sınıflarda ise yine felsefe yok. Dil ve Anlatım ile Türk Edebiyatı dersleri Türk Dili ve Edebiyatı adı altında birleştirildi ve 9’uncu sınıftan itibaren 5 saat oldu.
11 sınıf sayısal da kaç ders var?
Sayısal öğrenciler haftada toplam 40 saat ders görmektedirler. Yukarıda belirttiğimiz ortak dersler 21 saattir. Buna ek olarak 1 saat rehberlik ve yönlendirme dersi vardır. Bu 22 saate ek olarak da 18 saatlik sayısal dersler yer almaktadır.

9 sınıfta kaç ders var fen lisesi?​

Fen Lisesi 9. Sınıf (Lise 1) dersleri ve haftalık ders saatleri. Toplam zorunlu ders 36 saattir. 3 saat seçmeli, 1 saatte rehberlik ve yönlendirme var.
9 sınıf dersleri ne zaman başlıyor?
Milli Eğitim Bakanlığı’nın 2021-2022 eğitim öğretim yılı takvimine göre liselerde dersler 6 Eylül’de başlayacak. Birinci dönem, 6 Eylül 2021 Pazartesi günü başlayıp 21 Ocak 2022 Cuma günü sona erecek.

Geri