Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

9 nesil iPad ne zaman cikacak?

Editör

Yeni Üye

9 nesil iPad ne zaman çıkacak?​

Yeni iPad, 24 Eylül Cuma gününden itibaren mağazalarda satışa sunulacak.

Apple Teacher sertifikası ne işe yarar?​

Apple Teacher sertifikası ne işe yarar?
Apple Teacher, öğretim ve öğrenim için Apple ürünlerini kullanan eğitimcileri desteklemek ve teşvik etmek amacıyla tasarlanmış, ücretsiz bir mesleki eğitim programı. Bir eğitimci olarak öğrencilerle yaptığınız aktivitelerde doğrudan kullanabileceğiniz iPad ve Mac becerileri edinebilirsiniz.

Konfigürasyon profili ne demek?​

Konfigürasyon profili ne demek?
Konfigürasyon profilleri, iPhone’u kurumsal veya okul ağlarıyla ya da hesaplarıyla kullanmak için ayarları tanımlar. Bir e-postayla gönderilen veya bir web sayfasından indirilen bir konfigürasyon profilini yüklemeniz istenebilir.

iPhone ile canlı Ders Nasıl Yapılır?​

1. Eba canlı ders üzerinden derslere katılmak için Eba hesabına giriş yaparak (https://www.eba.gov.tr/) senin için oluşturulan canlı derslere gitmen yeterlidir. 2. Canlı derslere takvim alanından, bildirimler alanından ya da sol menüde yer alan canlı dersler düğmesine tıklayarak ulaşabilirsin.

TeacherX nedir?​

TeacherX nedir?
TeacherX Nedir? Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanından alanında uzman eğitimcilerin eğitim verdiği, öğretmenlerin mesleki gelişimlerine katkı sağlayan en profesyonel çevrim içi öğretmen eğitimi platformudur.

iPhone ayarlar profil nedir?​

iPhone ayarlar profil nedir?
Konfigürasyon profili, Apple aygıtlarına ayarları ve yetkilendirme bilgilerini yükleyen verilerden oluşan bir XML dosyasıdır (.mobileconfig ile biten). Konfigürasyon profilleri; ayarların, hesapların, sınırlamaların ve kimlik bilgilerinin konfigürasyonunu otomatikleştirir.

iPad 9 nesil yeterli mi?​

64 gb depolama alanı bir tablet için yeterli sayılır, a13 işlemci desen en az 3-4 sene kusursuz performans sağlayacaktır. kamera performansı da diğer tabletlere kıyasla oldukça yeterli sayılır. 800-900 liraya alacağınız bir apple pencil ile çizimlerinizi de bir grafik tablet kullanıyormuşçasına yapabilirsiniz.

iPad 9 nesil çıktı mı?​

iPad 9 nesil çıktı mı?
Apple geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği etkinlikte iPhone 13 serisi, 9. Nesil iPad ve Apple Watch 7 modellerini tanıttı.

iPad 9 nesil kaç dolar?​

iPad 9 nesil kaç dolar?
Apple’ın 9. nesil iPad için belirlediği fiyat ise 329 dolar.

TeacherX ücretli mi?​

TeacherX çevrim içi öğretmen eğitimi platformuna bireysel olarak üye olmak için ana sayfamızda sağ üst köşede bulunan “Üye Ol” butonuna tıklayarak üye olabilirsiniz. TeacherX’e üye olarak eğitim videolarının ön izlemelerine ve kaynaklar kısmına ücretsiz olarak erişebilirsiniz.

iPhone ayarlar profil nerede?​

iPhone ayarlar profil nerede?
Yüklediğiniz profilleri Ayarlar > Genel > Profiller ve Aygıt Yönetimi bölümünde görebilirsiniz. Bir profili sildiğinizde, profille ilişkili ayarların, uygulamaların ve verilerin tümü silinir.

9. Nesil iPad'in 24 Eylül Cuma gününden itibaren mağazalarda satışa sunulacağı bilgisine ulaşabilirsiniz. Apple Teacher sertifikası, eğitimcilerin Apple ürünlerini daha etkili bir şekilde kullanmalarını destekleyen ücretsiz bir mesleki eğitim programıdır. Konfigürasyon profilleri ise iPhone'un kurumsal veya okul ağlarıyla kullanılabilmesi için gerekli ayarları tanımlayan verilerdir.

iPhone ile canlı derslere katılmak için Eba canlı ders platformuna giriş yaparak ilgili derslere erişim sağlayabilirsiniz. TeacherX, eğitimcilere çevrim içi öğretmen eğitimi sunan bir platformdur ve öğretmenlerin mesleki gelişimlerine katkı sağlar. iPad 9. Nesil modeli, 64 GB depolama alanı, A13 işlemci ve yeterli kamera performansı ile kullanıcılara tatmin edici bir deneyim sunmaktadır.

iPad 9. Nesil modeli Apple tarafından tanıtılmış ve fiyatı 329 dolar olarak belirlenmiştir. TeacherX platformuna bireysel olarak üye olabilir ve eğitim videolarına ücretsiz ön izleme yapabilirsiniz. iPhone'da yüklediğiniz profilleri Ayarlar > Genel > Profiller ve Aygıt Yönetimi bölümünde görüntüleyebilir ve silme işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.

Geri