AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

8 yilda bir kademe ne zaman verilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

8 yılda bir kademe ne zaman verilir?​

Memurlara 8 yıla bir kademe veriliyor mu? Kamu çalışanları 8 yılda bir olmak şartıyla, 1 derece kademe ilerlemesi almaktadırlar. Çalışma hayatında son 8 yıl içerisinde disiplin cezası almayan kamu çalışanları, aylık derecelerinin yükseltilmesinde dikkate alınmak üzere bir kademe ilerlemesi uygulanmaktadır.
Torba Kadro maaşı ne kadar artırır?
Bu müfettişin maaşında ne kadar artış olacağını hesaplarsak yaklaşık olarak 1.632 TL maaş artışı olacağını söyleyebiliriz.
Aciga alma süresi ne kadar?
Görevden uzaklaştırma; bir disiplin kovuşturması icabından olduğu takdirde en çok 3 ay devam edebilir. Bu süre sonunda hakkında bir karar verilmediği takdirde memur görevine başlatılır.

8 yılda bir kademe askerlik sayılır mı?​

Görüldüğü üzere 8 yıla bir kademe ilerlemesinin şartı; disiplin cezası almamış olmaktır. Devlet Personel Başkanlığı konuyla ilgili görüş yayınlamıştır ve 8 yıla verilecek bir kademe ilerlemesinde askerlik, doğum gibi aylıksız izin sürelerinin dahil edilmeyeceğini belirtmiştir.
8 yıla bir kademe Sözleşmeli geçen süre sayılır mı?
Diğer taraftan, uygulamada, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının konuyla ilgili olumsuz görüşünden dolayı, sözleşmeli süreler 8 yıla bir kademenin hesabında dikkate alınmamaktadır.
Memur Torba Kadro Nedir?
Bu maddeye göre Eğitim ve Öğretim Hizmetleri ile Sağlık Hizmetleri ve Yardımcı Sağlık Hizmetleri sınıfı hariç, sınıfların 1, 2, 3 ve 4’üncü derecelerindeki kadrolarına, derece yükselmesindeki süre kaydı aranmaksızın, atanmasındaki usule göre daha aşağıdaki derecelerden atama yapılabilmektedir.

68 B hizmet ne demek?​

Eğitim ve Öğretim Hizmetleri Sınıfı ile Sağlık Hizmetleri ve Yardımcı Sağlık Hizmetleri Sınıfı hariç, sınıfların 1, 2, 3 ve 4 üncü derecelerindeki kadrolarına, derece yükselmesindeki süre kaydı aranmaksızın, atanmasındaki usule göre daha aşağıdaki derecelerden atama yapılabilir.
Bir polis neden açığa alınır?
Memurlara Yönelik Görevden Uzaklaştırma Sebepleri Bunlar; kamu hizmetlerinin gerektirdiği hallerde, memurun görevi başında kalmasında sakınca (disiplin cezasına konu işlemler nedeniyle) , devlet memurunun hakkında mahkemelerce cezai kovuşturmasının varlığıdır.
Müfettiş soruşturması ne kadar sürer?
Kademe ilerlemesinin durdurulması cezasını gerektiren hallerde soruşturma dosyası, kararını bildirmek üzere yetkili disiplin kuruluna 15 gün içinde tevdi edilir. Disiplin kurulu, dosyayı aldığı tarihten itibaren 30 gün içinde soruşturma evrakına göre kararını bildirir.

Geri