AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

8 sinif sinifta kalma var mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

8 sınıf sınıfta kalma var mı?​

Ortaokulda doğrudan sınıfta kalma yok. Ortaokullarda herhangi bir dersten yıl sonu puanı 45’ten az olan öğrencilerin sınıfı geçmesi veya sınıf tekrarına kalmasına Şube Öğretmenler Kurulu karar veriyor.

8 sınıf ortalama kaç olursa sınıfta kalınır?​

Yüze eğitimlerin bşlamasıyla haftanın 5 günü okula gidilecek. Okullarda devam zorunluluğu uygulanıyor. 5, 6, 7 ve 8.sınıflarda ise bir dersten yılsonu puanı 45’ten az olan öğrencinin sınıfı geçme ya da kalma durumu şube öğretmenler kurulu kararına göre belirleniyor.
2022 8 sınıfta kalma var mı?
Geçtiğimiz yıl koronavirüs salgını sebebiyle ortaokullarda sınıfta kalma uygulanmamıştı. 2021-2022 eğitim öğretil yılında 9, 10, 11 ve 12. sınıflarda yılsonu ortalaması 50’nin altında olan ve 3 dersten zayıfı olan öğrenci sınıf tekrarı yapacak.
8 sınıf devamsızlıktan kalınır mı?
8. sınıfta herhangi bir öğrenci kaç tane zayıfı olursa olsun veya kaç gün devamsızlığı olursa olsun sınıfta kalmaz.

8 sınıf sınıfta nasıl kalınır?​

LİSEDE KAÇ ZAYIFLA SINIFTA KALINIR? 2021-2022 eğitim öğretim döneminde lisede sınıfta kalma uygulaması olacak, yıl sonu ortalaması 50’nin altında olanlar, 3 dersten fazla kalan öğrenci doğrudan sınıf tekrarı yapacak.

8 sınıfta ortalama kaç olursa geçilir 2022?​

Ortaokul öğrencileri eğitim aldıklan herhangi bir dersten yıl sonu başarı ortalaması başarı alt sınırı olan 45’in altında olursa smıf tekranna kalabiliyor. Ortaokul 5,6,7 ve 8’nci sınıf öğrencilerinin sınıfı geçmesine veya tela-ara kalmasına Şube Oğretmenler Kumlu olarak da bilinen ŞÖK karar veriyor.
8 sınıfta kaç gün devamsızlık hakkı var?
Yönetmeliğin 36. maddesinin 5. fıkrasına göre ortaöğretim kurumlarında: Devamsızlık süresi özürsüz (raporsuz) olarak 10 gün, özürlü (raporlu) olarak 20 gün olmak üzere toplamda 30 gündür. Ancak aşağıda sayacağımız bazı özel durumlarda bu süre 60 güne kadar uzayabilir.
8 sınıfta devamsızlık kaç gün?
Devamsızlık hakkı kaç gün? Ortaokulda 20 günden fazla devamsızlığı olan öğrenciler okulu geçebilmesi için Şube Öğretmenler Kurulu’ndan geçer onayı alması gerekir. Yani 20 günden fazla devamsızlığı olan öğrenci kuruldaki karar göre okulu geçebilir ya da sınıf tekrarı yaşayabilir.

Geri