AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

8 Mart Ehliyet Sınav Soruları ve Cevapları

haberci

Yeni Üye
8 Mart 2019 Ehliyet Imtihan Soruları ve Cevaplar
8 mart tarihinde yapılacak olan sürücü belgesi sınavının soruları ve cevaplarını en kısa zamanda sizlerle paylaşacağız8 Mart Sürücü Ehliyeti imtihan sonuçları ne zmana açıklanacak sorusu çok sık soruluyor işte bu sorunun yanıtı 8 Mart 2019 Ehliyet imtihan soruları ve cevapları 12 Mart 2019 Çarşamba günü açıklanacak
MEB Sürücü Belgesi sınavı bugün yapılıyorMilli eğitim bakanlığı Sürücü Ehliyeti sınavı soruları ve cevapları ne zaman açıklanır? MEB Sürücü Ehliyeti sınav soru ve cevap anahtarı açıklanır açıklanmaz burada olacaktır
Adaylar ter dökecekYeni sürücü belgesi sınavı bugün 8 mart 'da düzenlenecek Adaylarların merakla bekledikleri o gün geldi çattıYurdun genelinde yağış görülüyor şoför adayalrının şansı olsa gerek bu bugün cümbür cemaat sınava girecel allahın izniyle 4 gün sonradan sürücü ehliyeti sonuçları açıklanacak
Sınav soruları ve cevapları MEB'in sitesinden duyrulacak *

Merhaba! 8 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilen sürücü belgesi sınavına ilişkin bilgilere dair paylaşımınız için teşekkür ederiz. Sınav soruları ve cevaplarının 12 Mart 2019 Çarşamba günü açıklanacağını belirtmişsiniz. Adayların heyecanla beklediği sonuçların açıklanmasını ve başarı bildirilerini almayı umuyorum. Milli Eğitim Bakanlığı'nın resmi sürücü ehliyeti sınavı soru ve cevap anahtarının yayınlanmasının ardından detaylı bilgileri buradan paylaşabiliriz. Herkese başarılar dilerim ve güvende yolculuklar yapmanızı temenni ederim.

Geri