- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
7529 nasıl iptal edilir?
Aboneliği iptal etme Uygulamanın yüklemesini kaldırdığınızda aboneliğiniz iptal edilmez.- Android telefonunuzda veya tabletinizde Google Play Store’u. açın.
- Doğru Google Hesabı’nda oturum açıp açmadığınızı kontrol edin.
- Menü
- İptal etmek istediğiniz aboneliği seçin.
- Aboneliği iptal et’e dokunun.
- Talimatları uygulayın.
Lingokids üyeliği nasıl iptal edilir?
Uygulamanın yüklemesini kaldırdığınızda aboneliğiniz iptal edilmez.
- Android telefonunuzda veya tabletinizde Google Play Store’u açın.
- Doğru Google Hesabı’nda oturum açıp açmadığınızı kontrol edin.
- Menü Abonelikler’e dokunun.
- Talimatları uygulayın.
Turkcell Dergilik nasıl iptal edilir?
Tarife paketleri kapsamına Dergilik dahil edilmemiş Turkcell kullanıcıları Dergilik uygulaması içerisinden veya IPTAL DERGI yazıp 2200’a kısa mesaj göndererek Dergilik aboneliklerini iptal edebilirler.
Cepzone aboneliği nasıl iptal edilir?
Abonelik iptali için 3544’e iptal Cepzone yazarak ab…Fenerbahçe aboneliği nasıl iptal edilir?
Fenerbahçe Haberleri Aboneliğinizi dilediğiniz zaman IPTAL FB yazıp, 1907’ye göndererek sona erdirebilirsiniz.
Mobil Club üyeliği nasıl iptal edilir?
Önemli: Uygulamayı kaldırdığınızda aboneliğiniz iptal edilmez.
- Google Play uygulamasını açın.
- Sağ üst taraftaki profil simgesine dokunun.
- Ödemeler ve abonelikler. Abonelikler’e dokunun.
- Talimatları uygulayın.
3480 nedir?
3480 Mindfulness art niyeti. Mindfulness cepte servis adında 25 Şubat 2021 tarihinde, bilgim dışında abonelik yapılmış. Bu aboneliği faturama yansıdığında gördüm. 3 Nisan 2021’de Türk Telekom ® müşteri hizmetlerini aradım. 3480 numaradan abonelik şeklinde mesaj geldiğini ve iptal etmelerini söyledim.Indirilen uygulama nasıl iptal edilir?
-Sayfanın altındaki “Abonelik” bölümünün yanında bulunan “Yönet”e tıklayın ve aktif/pasif aboneliklerinizi görüntüleyin. -İptal etmek istediğiniz aboneliğin yanındaki “Düzenle” seçeneğine tıklayın. -“Aboneliği İptal Et” seçeneğine tıklayın ve işlemi onaylayın.