AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

72 amper Yigit Aku fiyati ne kadar?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

72 amper Yiğit Akü fiyatı ne kadar?​

%5 indirimle Yiğit 12V 75Ah Akü 1.512 TL’ye, indirimle YİĞİT AKÜ 12 V 72 AH 720 A (EN) EFB Teknoloji Stop &Start Akü 1.145 TL’ye sahip olabilirsiniz.

Yiğit Akü Fabrikası Nerede?​

Yüzde 100 Türk sermayesi olan YİĞİT AKÜ, Ankara 1. Organize Sanayi Bölgesi’nde 40 bin metrekarelik alanda kurulu Merkez fabrikasında üretimlerini sürdürmektedir.

Yiğit Akü hangi ülkenin malı?​

Yiğit Akü hangi ülkenin malı?
Yiğit Akü, 1976 yılında kurulan Yiğit Akü Malzemeleri A.Ş. bünyesindeki akü ve akıllı akü markasıdır. Ankara’da 40 bin metrekarelik alanda bulunan fabrikasında üretim yapmaktadır. Ürünlerini 55 ülkeye ihraç etmektedir.

Yiğit Akü ne iş yapıyor?​

Ülkemizde ve dünyanın birçok ülkesinde en prestijli otomotiv firmalarına, endüstriyel ve Savunma Sanayine akü tedariği sağlamaktadır. Yiğit Akü A.Ş. ileri teknoloji üretimleri ve AR-GE çalışmaları sonucunda dünya pazarında patenti Yiğit Akü A.Ş.’ye ait akıllı akülerin tek üreticisidir.

75 amper Yiğit Akü ne kadar?​

159,32 TL’den başlayan taksit seçenekleri!

Yiğit akünün fiyatları ne kadar?​

Yiğit akünün fiyatları ne kadar?
12 V 5 AH-AMPER YİĞİT AKÜ YTX5L MOTOSİKLET AKÜSÜ, n11.com. 265,00 TL. 268,95 TL.
Yiğit Akü üretim tarihi nerede yazıyor?​
Üretim tarihi, akünün eksi kutup kısmı üzerine, akü gövdesi üzerinde ya da garanti belgesi üzerinde yazar.
Yiğit Akü ne malı?​
HAKKIMIZDA. Yiğit Akü A.Ş.; hızla gelişmekte olan ülkemizin güçlü yatırımcılarından birisi olarak, 1976 yılında Ankara’da kurulmuştur. Bugün 40.000 m2 alana sahip üretim üssü niteliğindeki fabrikasında, en ileri teknolojiyi hayata geçiren Yiğit Akü A.Ş., yıllık 7.000.000 akü üretim kapasitesine sahiptir.

60 amper yerine 72 amper akü takılır mı?​

60 amper yerine 72 amper akü takılır mı?
Örneğin 60 amper saatlik bir akünüz varsa 72 veya 75 ampere geçin. 72 veya 75 amperlik akü yerine 86 amper akü kullanılabilir . Fakat 60 amper yerine 80 amper kullanmak uygun değildir ve yine kullanıcı hatası olarak değerlendirilir.

72 amper Yiğit Akü fiyatı, %5 indirimle 1.145 TL'dir. Ürün hakkında detaylı bilgi almak ve satın almak için Yiğit Akü resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Yiğit Akü, 12V 72Ah kapasiteli, 720 A (EN) EFB Teknoloji Stop & Start özellikli bir aküdür. Ankara 1. Organize Sanayi Bölgesi'nde 40 bin metrekarelik alanda kurulu olan Yiğit Akü fabrikası, Türk sermayesiyle üretim yapmaktadır. Ürünlerini 55 farklı ülkeye ihraç eden Yiğit Akü A.Ş., otomotiv firmalarına, endüstriyel ve savunma sanayine de akü tedarik etmektedir. Ayrıca, Yiğit Akü A.Ş. dünya pazarında akıllı akülerin tek üreticisidir.

Eğer 72 amper Yiğit Akü ile ilgili daha fazla detaya ihtiyacınız varsa, lütfen sormaktan çekinmeyin!

Geri