AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

7 Eylül İlköğretim Okulu Bilgileri İvrindi Balıkesir

SoruCevap

Yeni Üye
Balıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir İvrind'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - 7 Eylül İlköğretim Okulu Tanıtımı - 7 Eylül İlköğretim Okulu Resimleri - 7 Eylül İlköğretim Okulu Hakkında

7 EYLÜL İLKÖĞRETİM OKULU TARİHÇESİ

İlçemizdeki tek ilköğretim okulunun ihtiyaca cevap vermemesi nedeniyle bugünkü okulun bulunduğu , Bedrettin Mahallesi Gümüşler Kuyusu (Karayerler ) mevkiinde Mustafa ÖZCAN ve Rüstem BİLİR ‘ e ait tarlanın 3951 metrekarelik yeri 25 Mayıs 1984 tarihinde okul alanının Belediye İmar Planı içindeki yeri gösterilmiş , bu yer aynı tarihte İl Özel İdaresi tarafından istimlak edilerek okul yeri olarak saptanmıştır .

Okulun yapım programı aksatılmadan yetkililerce takip edilmiş 1985 yılı İl Özel İdaresi bütçesinden ödenek ayırtılarak derhal İl Milli Eğitim Müdürlüğü , Bayındırlığın hazırlamış olduğu plan doğrultusunda ihale edilerek yapımına başlanmış 1986 yılında tamamlanıp 1986 – 1987 Eğitim yılında faaliyete geçmiştir .

1991 – 1992 Eğitim yılında –II- kat yapımı tamamlanan okulumuzda

11 Derslik ,2 İdare Odası , 1 Sunum Odası , 1 Kitaplık , 1 Araç Odası , 1 Hizmetliler Odası ve 1 Öğretmenler Odası , Tuvaletler ve 1 Bilişim Teknolojileri sınıfı bulunmaktadır .

Okulumuza – II – katı ile birlikte , Okul ihata duvarı ile Kalorifer ‘ ide yapılmıştır .

Okulumuzun adı , okulumuzun yapımı bittikten sonra Belediyi Encümeninin aldığı kararla İVRİNDİ ‘nin Kurtuluş Günü olan “ 7 Eylül “ e atfen “ 7 Eylül İlkokulu olması İl Encümenine teklif edilmiştir . İl Encümeni de bu ismi uygun bularak kabul etmiştir .

1997 – 1998 Eğitim yılından itibaren zorunlu Eğitimin 8 yıla çıkması nedeni ile okulumuzun adı “ 7 Eylül İlköğretim Okulu “ olarak değiştirilmiştir .

7 Eylül İlköğretim Okulu Balıkesir İvrindi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; 7 Eylül İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, 7 Eylül İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, 7 Eylül İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, 7 Eylül İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: 7 EYLÜL İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: 7 Eylül llköğretim Okulu Ivrindi Balıkesir

Telefon Numarası: 2664561204

Faks Numarası: 2664563204

E-mail Adresi: Bilgi Yok

Web Adresi: BALIKESİR - İVRİNDİ - 7 Eylül İlköğretim Okulu

Kaynak : webrehberi.biz - www.meb.gov.tr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz.