AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

6 ve 7 siniflar sinava girecek mi?

Editör

Yeni Üye

6 ve 7 sınıflar sınava girecek mi?​

“Yüksek” ve “çok yüksek” riskli illerde ortaokul ve imam hatip ortaokullarının 5, 6 ve 7. sınıflarında yapılması planlanan sınavlar, 26 Mart’a kadar yüz yüze yapılarak tamamlanacak. Mazereti nedeniyle sınava katılamayacak öğrenciler, ilgili öğretmenin belirleyeceği tarihte sınavlara alınacak.

Ortaokul öğrencileri sınav olacak mı?​

İlkokul 4’üncü sınıf ile ortaokul öğrencileri için 2020-2021 eğitim öğretim yılı ikinci dönem derslerinin sınavla değerlendirilmesi durumu, öğrencilerin tercihine bırakılmıştır. İsteyen öğrenciler için sınav yapılacaktır.
2 Dönem Sınavları Ne Zaman 2021 Son Dakika?​
2020-2021 eğitim ve öğretim yılının ikinci döneminin son iki haftası içinde yapılması gereken sorumluluk sınavları 21 Haziran-2 Temmuz 2021 arasında yapılacak.

8 sınıflar sınav olacak mı?​

8 sınıflar sınav olacak mı?
Yüz yüze eğitimin devam ettiği ilkokul 4’üncü sınıflar ile ortaokulların 8’inci sınıflarında sınavlar, okul ortamında yüz yüze yapılmaya devam edilecektir.

2021 7 sınıflar ne zaman sınav olacak?​

2021 7 sınıflar ne zaman sınav olacak?
Milli Eğitim Bakanlığı , “yüksek” ve “çok yüksek” risk gruplarındaki illerde ortaokulların 5, 6 ve 7. sınıflarında 26 Mart’tan sonra planlanan sınavların 3 Mayıs’tan itibaren uygulanabileceğini açıkladı.Kovid-19 salgını açısından “yüksek” ve “çok yüksek” riskli illerde ortaokul ve imam hatip ortaokullarının 5, 6 ve 7. …

9 sınıf 2 sınav olacak mı?​

DEĞERLİ 9-10 VE 11. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ, BAKANLIĞIMIZIN 12.05

Hangi derslerin sınavı olmayacak?​

HANGİ DERSLERDEN SINAV OLMAYACAK? Ortaokullarda görsel sanatlar, müzik, beden eğitimi ve spor, teknoloji ve tasarım, bilişim teknolojileri ve yazılım, Peygamberimizin hayatı, temel dinî bilgiler ve seçmeli derslerde sınav yapılmayacak.
Liselerde seçmeli derslerden sınav yapilacak mi?​
Görsel sanatlar, müzik, beden eğitimi ve oyun, beden eğitimi ve spor, trafik güvenliği, insan hakları, yurttaşlık ve demokrasi, teknoloji ve tasarım, bilişim teknolojileri ve yazılım, Peygamberimizin hayatı, temel dini bilgiler ve seçmeli derslerde sınav yapılmayacaktır.

9 sınıf 2 dönem sınavları ne zaman 2021?​

9 sınıf 2 dönem sınavları ne zaman 2021?
9- 2020-2021 eğitim ve öğretim yılının ikinci döneminin son iki haftası içinde yapılması gereken sorumluluk sınavları, 21 Haziran – 2 Temmuz 2021 tarihleri arasında yapılacaktır.

Evet, 6 ve 7. sınıfların sınavlarının "yüksek" ve "çok yüksek" riskli illerde yapılması planlanmaktadır. Bu sınavlar 26 Mart'a kadar yüz yüze şekilde gerçekleştirilecek. Mazereti nedeniyle sınava katılamayacak öğrenciler için belirlenecek tarihte alternatif bir sınav yapılacaktır.

Ortaokul öğrencileri için ise 2020-2021 eğitim öğretim yılı ikinci dönem derslerinin sınavla değerlendirilmesi öğrencilerin tercihine bırakılmıştır. İsteyen öğrenciler için sınav uygulanacaktır.

8. sınıfların sınavları ise devam eden yüz yüze eğitim sürecinde okul ortamında yapılacaktır.

7. sınıfların sınav tarihi olarak, "yüksek" ve "çok yüksek" riskli illerdeki ortaokulların 5, 6 ve 7. sınıflarında 26 Mart'tan sonra planlanan sınavların 3 Mayıs'tan itibaren uygulanabileceği açıklanmıştır.

Hangi derslerin sınavının olmayacağına gelirsek, ortaokullarda görsel sanatlar, müzik, beden eğitimi ve spor, teknoloji ve tasarım, bilişim teknolojileri ve yazılım, Peygamberimizin hayatı, temel dini bilgiler ve seçmeli derslerde sınav yapılmayacaktır.

Ayrıca, liselerde de görsel sanatlar, müzik, beden eğitimi ve oyun, beden eğitimi ve spor, trafik güvenliği, insan hakları, yurttaşlık ve demokrasi, teknoloji ve tasarım, bilişim teknolojileri ve yazılım, Peygamberimizin hayatı, temel dini bilgiler ve seçmeli derslerde sınav yapılmayacaktır.

Son olarak, 9. sınıfların 2020-2021 eğitim ve öğretim yılının ikinci döneminin son iki haftası içinde yapılması gereken sorumluluk sınavlarının tarihi 21 Haziran-2 Temmuz 2021 arasında planlanmıştır.

Geri