AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

6 sinifta tesekkur nasil alinir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

6 sınıfta teşekkür nasıl alınır?​

Bu şartları sağlayan 6. sınıf öğrencilerinden tüm derslerin dönem ağırlıklı puan ortalaması 70,00 – 84,99 arasında olanlara “Teşekkür”, 85,00 puan ve üstü olanlara da “Takdirname” belgesi verilir.

2022 6 Sınıf Takdir almak için kaç puan gerekir?​

6. Sınıf öğrencilerinden ortalama puanı 70.00 – 84.99 arasında olanlar “Teşekkür Belgesi”, 85.00 puan üzeri olanlar ise takdirname almaya hak kazanmaktadır.
Her ders için bu işlemi gerçekleştirdikten sonra ders başına çıkan not ortalamalarının hepsi toplanır. 70,00-84,99 arasındakileri teşekkür belgesi, 85,00 ve daha yukarı olanları takdir belgesi alır.
Ortalama 67 olursa ne olur?
TAKDİR TEŞEKKÜR HESAPLAMA İŞLEMİ a) 70,00-84,99 arasındakileri teşekkür belgesi, b) 85,00 ve daha yukarı olanları takdir belgesi, c) Ortaöğrenim süresince en az üç öğretim yılının bütün döneminde takdir belgesi alanları üstün başarı belgesiile ödüllendirir.
6 sınıfta Teşekkür almak için kaç puan lazım?
a) 70,00-84,99 arasındakileri teşekkür belgesi, b) 85,00 ve daha yukarı olanları takdir belgesi, c) Ortaöğrenim süresince en az üç öğretim yılının bütün döneminde takdir belgesi alanları üstün başarı belgesi ile ödüllendirir.

65 ortalama kaç puan ortaokul?​

PUAN DEĞERLERİ VE DERECELERİ 70,00 – 84,99 puan aralığında olanlar iyi, 60,00 – 69,99 puan aralığında olanlar orta, 50,00 – 59,99 puan aralığında olanlar geçer, 0 – 49,99 puan aralığında olanlar geçmez olarak kabul edilir.

Kaç puanla takdir alınır 2022?​

TAKDİR, TEŞEKKÜR BELGESİ KAÇ PUANLA ALINIR 2022? b) 85,00 ve daha yukarı olanları takdir belgesi, c) Ortaöğrenim süresince en az üç öğretim yılının bütün döneminde takdir belgesi alanları üstün başarı belgesi ile ödüllendirir.
İlkokul 4 üncü sınıf ile ortaokul ve imam-hatip ortaokullarının bütün sınıflarında puan ortalaması Türkçe dersinden 55.00, diğer derslerin her birinden 45.00 puandan aşağı olmamak şartı ile tüm derslerin dönem ağırlıklı puan ortalaması 70.00-84.99 olanlar “Teşekkür”, 85.00 puan ve yukarı olanlar “Takdir” belgesi ile …
60 ortalama ile teşekkür alınır mi?
İlkokul, ortaokul ve liselerde Teşekkür belgesi almak için öğrencilerin en az 70.00 not ortalamasını yapmaları gerekmektedir. 70 ve 84.99 arasında başarı ortalamasına sahip öğrenciler o dönem Teşekkür belgesi almaya hak kazanırlar. 85.00 ve üzeri başarıyı yakalayan öğrenciler ise dönemlerini Takdir belgesiyle kapatır.
65 ortalama ile teşekkür alınır mı?

Ortalama 68 olursa ne alınır?​

Ortaokul teşekkür kaç puanla alınır?​

70,00 – 84,99 puan aralığında olanlar teşekkür belgesi, 85,00 ve daha üstü bir puana sahip olanlar takdir belgesi, Ortaöğrenim süresince en az 3 öğretim yılı dönemleri boyunca takdir belgesi almış olanlar da üstün başarı belgesi ile ödüllendirilir.
Teşekkür belgesi alabilmek için gereken şartlar ise şu şekilde: Dönem puanlarının ortalaması 70’den aşağı olmayan ve davranış puanı 100 olan öğrencilerden 70,00-84,99 arası alan öğrenciler, teşekkür belgesi alabilirler.
65 puan kaç oluyor?
Notlar – Not Ortalamaları
Ortalaması 65 olan ne alır?
Derslerin ağırlıklı ortalaması ; 70,00-84,99 arasında olan öğrenciler teşekkür belgesi, 85,00 ve daha yukarı olan öğrenciler takdir belgesi, Lisede en az üç öğretim yılının bütün döneminde takdir belgesi alanları üstün başarı belgesi ile ödüllendirilir.

Geri