Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

6 GB RAM telefon kac fps?

Editör

Yeni Üye

6 GB RAM telefon kaç fps?​

35-40 FPS alırsın.

6 GB RAM PUBG kaldırır mı?​

PUBG Minimum Bilgisayar Özellikleri Alternatif olarak işlemcinizin Intel Core i3 olması yeterlidir. İ3 tercih ederken 4340 modelini kullanmanız gerekiyor. Buna ek olarak AMD FX 6300 işlemciyi de kullanabilirsiniz. RAM özelliklerine baktığımızda bu defa 6 GB’lik RAM kullanabileceğinizi söyleyebiliriz.

Poco X3 Pro 6 gb kaç fps?​

Poco X3 Pro 6 gb kaç fps?
Gelişme. Telefonum poco x3 Pro 90 FPS destekliyor ama oyunda 90fps kare hızı açık değil. 90 FPS açık onlan telefonların bazıları sabit 90 FPS vermemesine rağmen açık.

PUBG Mobile kaç gb RAM istiyor?​

PUBG Mobil Sistem Gereksinimleri Android için 5.1.1 ya da daha üst bir işletim sistemi gerekiyor. Ayrıca en az 2 GB’lik RAM olması şarttır.

PUBG kaç gb RAM istiyor?​

En az 6 GB’lik bir RAM kullanmanız gerekiyor. RAM ile beraber oyunun sorunsuz olarak çalışabilmesi için ekran kartı olarak nVidia GeForce GTX 660 modelini tercih etmelisiniz. En az 2 GB’lik ekran kartının olması gerektiğini unutmayın. Nvidia alternatifi ise AMD Radeon HD 7850 2 GB’lik modeli kullanabilirsiniz.

Poco x3 PUBG kaç FPS veriyor?​

Poco x3 PUBG kaç FPS veriyor?
FPS Sorunu Poco X3 NFC Şu an kullandığım cihaz poco x3 NFC 8/126 Ve PUBG mobil’de 45 FPS alıyorum böyle olduğu içinde çoğu zaman cihaz az ama sürekli şekilde takılıyor Ve ben böyle olmasını istemiyorum. Telefonumda 8GB RAM olmasına rağmen. 45 FPS alıyorum. En az 60 olması gerekiyor.
PUBG 90 FPS hangi telefonlarda var?​
PUBG Mobile 90 FPS Destekleyen Telefonlar
- OnePlus 7 Pro.
- OnePlus 7T.
- OnePlus 7T Pro.
- OnePlus 8.
- OnePlus 8 Pro.
- OnePlus 9 Pro.
- OnePlus 9.
- OnePlus 9R.
iPhone ne kadar RAM kullanıyor?​
Bunun aksine sektörün en güçlü mobil cihazlarından iPhone 13 Pro Max, 6 GB RAM ile kullanıcıların karşısına çıktı. Oyuncu telefonlarında tabii yüksek RAM kapasiteleri olacak demeyin. Zira günümüzde bir orta segment cihazda bile en az 8 GB RAM karşımıza çıkıyor.

6 GB RAM'li bir telefon genellikle oyunlarda 35-40 FPS arası performans sunabilir. Örneğin, PUBG oyununu oynamak istediğinizde, bu oyunun minimum sistem gereksinimlerinde genellikle 6 GB RAM önerilmektedir. Bu seviyedeki bir telefon genellikle PUBG oyununu oynatmaya yeterli olacaktır. Ancak, FPS değerleri oyunun optimize edilmiş olmasına, telefonun donanım özelliklerine ve diğer etmenlere bağlı olarak değişebilir.

Poco X3 Pro ise 6 GB RAM'e sahip bir telefon olarak genellikle yüksek FPS değerlerine sahip olabilir. Örneğin, Poco X3 Pro'nun genel olarak 90 FPS desteklediği bilinmektedir. Ancak, oyunda 90 FPS kare hızının açık olup olmadığı, telefonun diğer performans özellikleri ve optimizasyon durumu da FPS değerlerini etkileyebilir.

PUBG Mobile oyununu oynamak için ise genellikle 2 GB RAM'e ihtiyaç duyulmaktadır. Bu seviye RAM, oyunun akıcı şekilde çalışabilmesi için yeterli olacaktır. Ancak, daha yüksek FPS değerleri ve daha iyi performans için daha fazla RAM ve diğer donanım özellikleri tercih edilebilir.

Özetle, 6 GB RAM'li telefonlar genellikle oyuncular için tatmin edici performans sunabilir. Ancak, her oyun ve her uygulama farklı olduğundan, her zaman oyunun sistem gereksinimlerini kontrol etmek ve telefonun donanım özelliklerini değerlendirmek önemlidir.

Geri