6 + Balkabağı Çorbası Tanımı İçin Gereçler
1 ince dilim balkabağı
1/2 (yarım) yemek kaşığı irmik
1 su bardağı su
1/2 (yarım) yemek kaşığı zeytinyağı
6 + Balkabağı Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Öncelikle balkabağını küp küp doğrayıp minik tenceremize alalım.
Üzerine suyu ve zeytinyağını ekleyelim ve kısık ateşte pişmeye bırakalım.
Balkabakları yumuşayınca irmiği ek edip 2-3 dakika kadar daha pişirelim.
Altını kapatıp biraz dinlendirelim.
Sonrasında tel süzgeçten geçirip miniklerimize afiyetle yedirebiliriz Not: 3 gün kuralı ile sebzeyi yada meyveyi denemeden bebislerimize besin vermeyelim ,her bünyenin alerji yapısı farklıdır.
6 + Balkabağı Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
1 ince dilim balkabağı
1/2 (yarım) yemek kaşığı irmik
1 su bardağı su
1/2 (yarım) yemek kaşığı zeytinyağı
6 + Balkabağı Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Öncelikle balkabağını küp küp doğrayıp minik tenceremize alalım.
Üzerine suyu ve zeytinyağını ekleyelim ve kısık ateşte pişmeye bırakalım.
Balkabakları yumuşayınca irmiği ek edip 2-3 dakika kadar daha pişirelim.
Altını kapatıp biraz dinlendirelim.
Sonrasında tel süzgeçten geçirip miniklerimize afiyetle yedirebiliriz Not: 3 gün kuralı ile sebzeyi yada meyveyi denemeden bebislerimize besin vermeyelim ,her bünyenin alerji yapısı farklıdır.
6 + Balkabağı Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı