- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
50 lik Kuba Motor ne kadar?
Tipi CubKuba Motor Çin malı mı?
Kuba Motor, Türkiye merkezli bir motosiklet üreticisidir. Şirket, 2004 yılında kurulmuştur. Şirketin merkezi ve fabrikası Gaziantep’in Şehitkamil ilçesinde bulunan 4. Organize Sanayi Bölgesi’nde yer almaktadır.
Kuba Motor sahibi kim?
250 cc’ye kadar motosiklet üreten Bekir Müjdeci, 2010’u 30 milyon lira ciroyla kapattı. “Şanlıurfa Siverek’te doğdum. 5 kız, 6 erkek kardeşiz. 7 yaşımdan itibaren defter, sakız, çikolata, ayran satmaya başladım.
50 lik motosiklet fiyatı ne kadar?
%43 indirimle Volta VSA Elektrikli Bisiklet Motosiklet 8.199 TL’ye, %6 indirimle Mondial Mash 125-i Motosiklet 23.500 TL’ye, %9 indirimle Mondial 50 Turismo 50 cc Motosiklet 18.809 TL’ye, %5 indirimle Mondial 100 Uag Kırmızı Motosiklet 19.700 TL’ye sahip olabilirsiniz.Mondial hangi ülkeye ait?
Mondial Uğur Şirketler Grubu bünyesindeki Uğur Motorlu Araçlar kendi tescilli markası olan “Mondial” ile Motosiklet ve motorlu araçlar sektöründe faaliyet gösteren kuruluştur. Nazilli, Aydın´da kurulu Mondial 60.000 m² alanda kurulmuş motosiklet firmasıdır. 147 Ülkeye ihracat gerçekleştirmektedir.
MJ Group kimin?
Sevtaş Motors on Instagram: “Mj Group/Kuba Motor Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Müjdeci ve ekibi mağazamızı ziyaret ettiler”
Mondial Çin malı mı?
Mondial 2004 yılında Uğur Şirketler Grubu bünyesindeki Uğur Motorlu Araçlar A.Ş.’de oluşturulan bir Türk motosiklet markasıdır.50CC motoru 100 cc yapmak ne kadar?
50 cc Scoter 100 cc Dönüşüm Kiti Fiyat: 321,85 TL – Kalyoncu Motor.