- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
50 cc motor ne kadar yol gider?
100 kilometrede 2 ila 4 litre yakıt tüketimi ile 50 cm3, cüzdanı rahatlatmak için kesinlikle iyi bir seçenek. 45 km/s azami hıza sahip 50cc scooter, şehirlerde kullanım için ideal araç türüdür. Dolu bir benzin deposu, sürüş tarzına bağlı olarak 400 kilometreye kadar yol alabilir.Motor kaç km de biter?
Motor teknolojilerindeki gelişmeler maksimum 150-200 bin kilometreye kadar gidebilen benzinli motorların ömrünü 300 bine kilometreye çıkarırken, en büyük fark dizel motorlarda görüldü. Modern dizel motorlar 500 bin kilometrenin üzerine rahatlıkla çıkabiliyor.
Böylece düşük hızlarda seyretmek yerine saatte 120-130 kilometre hızlara kadar ulaşabiliyorlar. Motoruna müdahale edilmemiş 50 cc motorlu bisikletler aşırı zorlanması halinde 90 kilometre gibi hızlara ulaşabiliyor.
50 cc motor hangi yollarda kullanılır?
Plakalı, sigortalı, muayenesi yapılmış ve Karayolları Trafik Yönetmeliğinin maddelerine uyan 100 cc motosikletler ile üst cc motosikletler otoyollara, anayollara, karayollarının tümüne girebilir ve yol alabilir. 50 cc motosikletleri hangi ehliyet ile kullanılır? 50 cc motorlar B ehliyet ile kullanabilir.
50 cc motor kaç litre yakar?
Mondial wing 50 cc motosikletimle iki kişi yakıt tüketimi testi gerçekleştirdim. 130 km sürmüş olduğum yolculukta 2 kişi soğuk hava şartlarında motorun rodaj döneminde olmasına rağmen ortalama 2,7 litre yakıt tüketiyor.50 cc motor yakıt deposu kaç litre?
5.7 litre yakıt kapasitesine sahiptir.
50 cc kayış kaç km değişir?
Scooter Kayışları Kaç KM de Değiştirmek Gerekiyor? Çinli kalitesizler genelde 6000 km sonrası problem çıkarmaya yatkındır. Risk almayıp 10000km beklenmeden değiştirilmeli.
50 cc motor uzun yol gider mi?
Yapmaz. O motor rampasız şehirlerde kısa mesafeler gitmek için tasarlanmış.50 cc motorla otobana çıkmak yasak mı?
Karayolları Trafik Yönetmeliğinin Hız Sınırları başlıklı 100’üncü maddesine göre motorlu bisikletlerin (49 cc) Erişme Kontrollü Karayolunu (Otoyol) kullanmaları yasaklanmıştır.
50 cc motor kaç kilo taşır?
CDI ateşleme sistemiyle motor ateşlemektedir. Tekerlerin arasındaki uzunluk 127 cm’dir. Azami ağırlık taşıma kapasitesi 150 kg’dır. Motosiklet dünyasının pratik kullanım özelliğine sahip Mondial 50 cc scoter serisi, trafikte sorunsuz bir şekilde kullanılmaktadır.
50 cc motor bayır çıkar mı?
50 cc herhalde 50-60 km hız yapar… rampayı çıkacaksan problem olabilir tabii, özellikle dik bir eğim ve artçıyla birlikte. yok, ben rampayı inerim diyorsan tıkanmaz, saldın mı cümle alemi şaşırtacak hızlara çıkarsın, tabii rampa ne kadar dik olursa o kadar çok şaşırırız ..Motosiklet yedek deposu kaç litre benzin alır?
Deponun genişliğine göre miktar değişebilirbu yüzden her motorda aynı değildir diye düşünüyorum ama çok fazla birşey yoktur ortalama 1 litre civarındadır. Benim wolf 3 litre civarı kalıyor yedekte.
Mondial Revival 50 yakıt deposu kaç litre?
Mondial 50 Revival Scooter Yakit Tüketimi ve Teknik Ozellikleri