AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

5 te 1 devamsizlik ne demek?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

5 te 1 devamsızlık ne demek?​

1/5 oranında kursa devamsızlık hakkı vardır. Örneğin 100 günlük toplam 400 saatlik bir kursa 20 gün´den ( 80 saat) fazla devamsızlık yapan öğrencinin kaydı silinir ve belge verilmez. Kurs sonunda yapılan sınavda başarsız olan öğrencilere de belge verilmez.

Hangi kurs iş garantili?​

*En çok iş olanağı sunan kurslarımız yukarıdan aşağıya doğru listelenmektedir:
Halk eğitim kurslarından ücret alınır mı?
Halk Eğitim Merkezi Kursları ÜCRETSİZDİR! Evet arkadaşlar başlıkta da belirttiğim şekilde HEM’de verilen tüm kurslar tamamen ücretsiz olup, isteğiniz dışında kimse sizden kayıt, öğretim ve sertifika alımı esnasında ücret talep edemez, zorlayamaz.

Ismekte birden fazla kursa gidilir mi?​

Aynı Alanda 2 Branş Seçebilirsiniz! Kursiyerlerin en çok merak ettiği konuların başında kaç kursa başvuru yapabilecekleri gelmektedir. Burada bilmeniz gereken en önemli husus tercihinizi aynı alan üzerinden en fazla 2 branş şeklindedir.

Ismek devamsızlık kaç gün?​

Kayıt yaptırılan eğitime devam zorunludur. Mazeretli veya mazeretsiz olarak ders saati süresinin 1/5’inden fazla bir süre devamsızlık yapan kursiyer, devamsız olarak belirlenir.
İstihdam garantili kurs ne demek?
“İstihdam garantisi” ifadesinden; kursları başarı ile bitiren kursiyerlerin, yetiştirildikleri mesleklerde tam zamanlı işe yerleştirilmeleri anlaşılmalıdır.
Özellikle İstanbul’da en çok tercih edilen İşkur meslek edindirme kursları ise şu şekilde sıralanabilir:
Halk Eğitim Merkezi Saat ücreti ne kadar 2022? 2022 Yılının Ocak-Haziran ayları: 2022 yılının Ocak-Haziran döneminde uygulanacak maaş katsayısı 0,235445 olarak açıklanmıştır. Buna göre 2022 yılının Ocak-Haziran döneminde brüt ek ders ücreti 32,2 ₺, net ek ders ücreti ise 27,13 ₺’dir.
Halk eğitim kurs hocaları ne kadar maaş alıyor?
Enflasyon Aralık ayında yüzde 13.58 artarken, yıllık bazda da yüzde 36.08 oldu. 2022 maaş zammı sonrası usta öğreticilerin maaşı 4.420 liradan 5.634 liaya yükseldi.

Kpss’de hangi sertifikalar önemli?​

KPSS Tercihi Yapacak Adaylar Dikkat! Bu Belge ve Sertifikalara Sahip Olanlar Daha Şanslı

Geri