AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

5 Eylul Pazar gunu ne sinavi var?

Editör

Yeni Üye

5 Eylül Pazar günü ne sınavı var?​

Bu hafta sonu ne sınavı olduğu merak ediliyor. Hafta sonları Türkiye genelinde sınavlar uygulanıyor. BU HAFTA SONU SINAV VAR MI? Bu hafta sonu 5 Eylül’de Milli Eğitim Bakanlığı tarafından AKS ve Bursluluk sınavları uygulanacak.

19 Eylül Pazar günü hangi sınav var?​

19 Eylül Pazar günü hangi sınav var?
19 Eylül 2021 Pazar günü ÖSYM’nin sınav takvimine göre Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı ALES/2 sınavı var. Bu hafta sonu Pazar gününe denk gelen sınavda adaylara başarılar dileriz.

26 Eylül 2021 ne sınavı var?​

26 Eylül 2021 tarihinde uygulanacak olan 2021-Eczacılıkta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (2021-EUS) ve 2021-Eczacılık Alanında Yurtdışı Yükseköğretim Diploma Denkliği İçin Seviye Tespit Sınavına (2021-STS Eczacılık) başvuran adayların, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlanmıştır.

Bugün ne sınavı var 19 Eylul?​

Bugün ne sınavı var 19 Eylul?
Hafta sonları Türkiye genelinde sınavlar uygulanıyor. MEB, ÖSYM ve diğer kurumların sınavları cumartesi ve pazar günü gerçekleşiyor. ÖSYM takvimine göre, ALES/2 önümüzdeki hafta 19 Eylül’de uygulanacak.
5 Eylul 2021 hangi sınav var?​
5 Eylül 2021 Pazar günü ÖSYM’nin sınav takvimine göre Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (TUS) ve Tıp Doktorluğu Alanında Yurtdışı Yükseköğretim Diploma Denkliği İçin Seviye Tespit Sınavı (STS TIP) sınavları var. Bu hafta sonu Pazar gününe denk gelen sınavda adaylara başarılar dileriz.

Bugün ne sınavı var 5 Eylül 2021?​

Bugün ne sınavı var 5 Eylül 2021?
Bugün ne sınavı var sorusu, ÖSYM ve MEB üzerinden yapılan duyurularla yanıt buldu. Milli Eğitim Bakanlığı’nın her yıl gerçekleştirdiği ve 1 yılı dolduran öğretmenlerin adaylıklarını kaldırmak için gerçekleştirdiği Aday Kaldırma Sınavı (AKS) ve öğrencilerin bursluluk sınavı da 5 Eylül Pazar günü saat 10.00’da yapılıyor.

19 Eylul 2021 hangi sınav var?​

ALES 2020/2 sınavı 19 Eylül 2021 tarihinde 81 il genelinde uygulanacak.

Pazar günü hangi sınav var?​

Pazar günü hangi sınav var?
İlk oturuma fen ve sosyal dersleri eklenirken ikinci oturum 1 gün sonraya bırakıldı. Yükseköğretim Kurulu (YÖK), bu yıl ilk kez uygulanacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) 1 ay içinde ikinci değişiklik duyurusunu yaptı.

26 ekim ne sınavı var?​

Ortaokul ve lise öğrencilerini kapsıyor. 26- 27 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek. Milli Eğitim Bakanlığı koronavirüs salgını sürecinde öğrencilerin uzaktan eğitim görmesi nedeniyle ortaya çıkan öğrenme kayıplarını tespit ediyor. Bu kapsamda 7,8, 11 ve 12. sınıflar için kazanım değerlendirme sınavı yapılacak.

19 Şubat’ta hangi sınavlar var?​

19 Şubat’ta hangi sınavlar var?
19 – 20 ŞUBAT HANGİ SINAVLAR VAR? 19 Şubat 2022 tarihinde e-YDS (Elektronik Yabancı Dil Sınavı) uygulanacak. Sınav saat 13:45’te başlayacak.
4 Eylül Cumartesi ne sınavı var?​
AÖF: Açıköğretim Programı Yaz Okulu Sınavı 4 Eylül Cumartesi, 14:00 tarihinde olacaktır. Sınava son başvuru tarihi : 10 Ağustos Salı, 23:59.

4 Eylul 2021 ne sınavı var?​

4 Eylul 2021 ne sınavı var?
Yaz okulu Sınavı 04 Eylül 2021 Cumartesi günü saat 14.00’da yüz yüze yapılacaktır. Sınav binasına maske ile gelmeniz gerekmektedir. Sınava girebilmeniz için Sınav Giriş Belgesi ile fotoğraflı ve onaylı kimlik belgesi ibraz etmeniz gerekmektedir.

20 Eylül 2021 ne sınavı var?​

Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi olarak bilinen sınava, Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde öğretmen kadrosuna atanmak isteyen adaylar giriyor. Millî Eğitim Bakanlığı tarafından öğretmen kadrolarına yapılacak atamalarda da kullanılacaktır.

5 Eylül Pazar günü yapılacak sınavlar arasında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gerçekleştirilecek AKS (Aday Kaldırma Sınavı) ve Bursluluk sınavları bulunmaktadır. Bu sınavlar, öğretmenlik kadrolarına atama ve öğrencilere burs imkanı sağlamak amacıyla uygulanmaktadır.

19 Eylül Pazar günü ise ÖSYM'nin sınav takvimine göre ALES/2 (Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı) yapılacaktır. Bu sınav, lisansüstü eğitim için gerekli olan bir sınavdır ve adayların akademik kariyerlerine yön vermektedir.

26 Eylül 2021 tarihinde uygulanacak olan sınavlar arasında 2021-Eczacılıkta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (2021-EUS) ve 2021-Eczacılık Alanında Yurtdışı Yükseköğretim Diploma Denkliği İçin Seviye Tespit Sınavı (2021-STS Eczacılık) bulunmaktadır. Bu sınavlar, ilgili alanda uzmanlaşmak isteyen adaylar için önem arz etmektedir.

Yapılan duyurulara göre, bugün olan yani 5 Eylül 2021 tarihinde AKS (Aday Kaldırma Sınavı) ve bursluluk sınavı gerçekleştirilmektedir. Aynı şekilde, 19 Eylül 2021 tarihinde de ALES/2 sınavı yapılacaktır.

Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi ise 20 Eylül 2021 tarihinde yapılacaktır. Bu sınav, Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde öğretmen kadrolarına atanmak isteyen adaylar tarafından girilen bir sınavdır.

Not: Verilen bilgiler, sınav takvimlerine göre doğrulanmıştır. Herhangi bir değişiklik durumunda ilgili kurumların resmi duyurularını takip etmeniz önerilir.

Geri