AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

5-6 Mayis tatil olacak mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

5-6 Mayıs tatil olacak mı?​

Dolayısıyla 5-6 Mayıs Perşembe ve Cuma günü tatil olmayacak.

Mart ayında resmi tatil var mı?​

MART AYINDA RESMİ TATİL VAR MI? Mart ayında çalışanları ilgilendiren resmi tatil günü bulunmuyor.
10 Mart okullar tatil mi?
“Olumsuz hava koşulları nedeniyle 10-11 Mart tarihlerinde il genelinde, resmi ve özel okul öncesi, ilk ve ortaokullar ile liselerde, rehabilitasyon ve Halk Eğitim merkezlerinde eğitim-öğretime 2 gün ara verilmesi, engelli, hamile kamu çalışanlarının idari izinli sayılmaları uygun görülmüştür.
Mart ayında hangi tatiller var?
Mart Ayı Özel Günler

Mart ayında ne Bayramı var?​

Uluslararası ve geleneksel anma günleri ve tatiller

19 Mayıs işler tatil mi?​

19 Mayıs günü resmi tatiller arasında yer alıyor ve sadece bayram günü tatil oluyor. 20 Mayıs Cuma günü aynı şekilde okullar eğitime, resmi kurumlar ve özel sektör de mesaiye devam edecek. 19 Mayıs özel sektör, resmi kurumlar ve okullar tatil mi? 19 Mayıs resmi tatiller arasında yer alıyor.
10 Marttan 14 Mart’a kadar okullar tatil mi?
Bu kapsamda 10 Mart perşembe günü taşımalı eğitime ara verileceği aktarılan açıklamada, “11 Mart Cuma günü tüm okullarımızda eğitime ara verilecektir. Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan hamile ve engelli personel 11 Mart Cuma günü bir gün idari izinli sayılacaktır.
15 Mart okullar tatil mi?
Sason Kaymakamlığından yapılan açıklamada, devam eden kar yağışı, buzlanma ve don tehlikesi nedeniyle oluşabilecek muhtemel risklerden dolayı ilçe merkezi ve bağlı köylerdeki bütün resmi ve özel eğitim kurumlarında 15 Mart Salı günü eğitime 1 gün ara verildiği belirtildi.

Geri