AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

444 0 632 saat kaca kadar acik?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

444 0 632 saat kaça kadar açık?​

Öğretmen, öğrenci, veli ve diğer vatandaşlarımızdan gelecek her türlü bilgi edinme, görüş/öneri, talep, uygulama desteği veya idarî konulardaki başvuruların hızlı, etkin ve verimli bir biçimde çözüme kavuşturulması amacıyla 2018/14 Sayılı Genelge ile “ALO 147” kapatılarak; yurt içinden 444 0 632 yurt dışında da +90 444 …
Öğretmen bilişim ağına nasıl girilir?
Öğretmenler ve okul yöneticileri için gerçekleştirilen Mesleki Gelişim Toplulukları Programları, ÖBA platformu üzerinden yapılmaktadır. Kursiyer ve yöneticilerin kendilerine tanımlı hizmet içi eğitimlere katılmaları için MEBBİS veya e- devlet üzerinden sisteme giriş yapmaları gerekmektedir.
Öğretmen Bilişim Ağı sertifikası nasıl alınır?
Öğretmenler MEBBİS ya da e-Devlet şifreleri ile sisteme giriş yaparak sunulan eğitim konularından birine ya da isterlerse daha fazlasına katılabilecekler. Seminerleri tamamlayan öğretmenlere “seminer katılım belgesi” MEBBİS hizmet içi eğitim modülünden e-sertifika olarak verilecek.

MEB öğretmen teşekkür nasıl yapılıyor?​

Mebim Öğretmene Teşekkür Mesajı Nasıl Gönderilir24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle öğretmenlerinize ya da velisi olduğunuz öğrencinin öğretmenine teşekkür etmek veya memnuniyetinizi dile getirmek için MEB iletişim merkezini 444 0 632 arayıp teşekkür kaydı oluşturabilirsiniz.
MEB e nasıl soru sorabilirim?
MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI İLETİŞİM MERKEZİ (MEBİM) Millî Eğitim Bakanlığı İletişim Merkezi “444 0 632” (444 0 MEB) danışma hattı öğretmen odaklı hizmet verecek.
Öbaya nasıl girilir?
EBA’ya öğrenciler T.C. kimlik numaraları ve kendi oluşturacakları şifreleriyle, veliler e-devlet hesap bilgileriyle, öğretmenler de MEBBİS ya da e-devlet hesap bilgileriyle giriş yapabiliyor.
Bu eğitimler hizmetiçi eğitim kapsamında düzenlenecek olup eğitimi tamamlayan öğretmenler MEBBİS Hizmetiçi Eğitim Modülü üzerinden sertifikalarını alabileceklerdir.
Öba ne zaman açılacak?
Böylece son on yılın en yüksek kişi başı eğitim saatine ulaşmış olduk. 2022 yılında öğretmenlerimizin uzaktan eğitimde eğitim seçeneklerini zenginleştirmek için Öğretmen Bilişim Ağı’nı (ÖBA) kurduk ve bu dijital platformu ilk kez 24 Ocak-4 Şubat 2022 tarihleri arasındaki iki haftalık yarıyıl tatilinde kullanmaya …
Öba zorunlu mu?
Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer ÖBA üzerinden yürütülen bu dönemdeki mesleki gelişim eğitimlerinde öğretmenlerin 414 binin üzerinde sertifika aldığını ve ÖBA’da öğretmen başına 3,1 eğitimin tamamlandığını belirtti. Ara tatilde seminerlere katılmanın zorunlu olmadığı ve isteğe bağlı olduğu ifade edildi.

147 Çağrı Merkezi Nedir?​

Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk´un talimatıyla, “MEBİM 147” hattı kaldırılarak yerine öğretmen, öğrenci ve veliler olmak üzere diğer vatandaşlara etkin ve kaliteli hizmet vermek amacıyla Millî Eğitim Bakanlığı İletişim Merkezi “444 0 632” telefon hattı kuruldu.

Geri