- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
40 milyon euroluk zırhlı araç ihracatı gerçekleştiren firmanın adı nedir?
Katmerciler’den Tek Kalemde 40 Milyon Euro’luk Zırhlı İhracatı 01.02.2021 – Katmerciler, içerisinde farklı zırhlı araçların bulunduğu 39 milyon 450 bin euro’luk paket anlaşmayla tek kalemde en büyük ihracat gelirine imza atmış olacak. Araçların teslimatı partiler halinde yapılacak ve gelecek yıl tamamlanacak.Katmerciler hangi firmaya ait?
İsmail Katmerci – Yönetim Kurulu Başkanı yi profil ve saç ticareti yapmak amacıyla kurarak iş hayatına başlamış, 1985 yılında üretim yapmak amacıyla grubun amiral şirketi Katmerciler Araç Üstü Ekiman A.Ş. yi kurmuştur.
Katmerciler nasıl bir firma?
1985 yılında kuruldu. Türkiye araç üstü ekipman sektörünün lideri, zırhlı kara araçları üreticisi olarak savunma sanayinin yenilikçi ve dinamik gücüdür. İki kulvarda birden güçlü bir şekilde faaliyet göstermektedir.Katmerciler de neler oluyor?
TOMA üreticisi Katmerciler borsada taban oldu TOMA üreticisi olarak bilinen Katmerciler’de şirketin çoğunluk hissesini elinden bulunduran İsmail Katmerci’nin elindeki paylarını satacağını açıklaması sonrasında, şirketin hissesi yüzde 17 değer kaybetti.
Katmer kaçtan bölündü?
GünlükKatmr sahibi kim?
KATMERCILER ARAC USTU EKIPMAN SANAYI VE TICARET A.S.
Katmr hisse kime ait?
KATMERCİLER ARAÇ ÜSTÜ EKİPMAN SANAYİ VE TİCARET A.Ş.Katmerciler neden zarar ediyor?
Katmerciler Araç Üstü Ekipman – 1Ç19 sonuçlarını 4.8 milyon TL zarar ile açıkladı. Şirket geçen yılın aynı döneminde, 3.0 milyon TL net kar açıklamıştı. Zayıf faaliyet performansı ve artan net finansal giderler şirketin 1Ç19’da zarar açıklamasına neden oldu.
Katmer ne zaman bölündü?
GünlükKatmer bedelli ne zaman?
KATMR pay senedinin 27.08.2021 – 10.09.2021 tarihleri arasında %200,00000 oranında bedelli sermaye artırımı vardır. Rüçhan hakkı kullanım bedeli 1,00 TL’dir. Rüçhan hakkı kupon satış son tarihi 06.09.2021’dir.
Katmerciler ne zaman halka arz oldu?
Sermaye Piyasası Kurulu’nun onayını alan halka arzda talepler 3-4-5 Kasım 2010 tarihlerinde toplanacak. Halka arzda hisse fiyatı 6 TL olarak belirlendi. Katmerciler halka arz sonrası 75 milyon lira piyasa değeriyle İMKB’ye ‘merhaba’ diyecek.Katmerciler Ekipman ne iş yapar?
Katmerciler, araç üstü ekipman üretiminde Ford, Hyundai, Isuzu, Iveco, MAN, Mercedes, Mitsubishi, Renault, Scania, Volvo gibi kamyon üreticisi dünya otomotiv devlerinin üst yapı sağlayıcısı ve çözüm ortağı durumundadır.
Katmerciler ne zaman temettü verecek?
Yönetim Kurulunun kar payı dağıtım teklifi Genel Kurul tarafından onaylandığı takdirde, kar payı dağıtımına 31 Mayıs tarihinde başlanması esastır.Katmer hissesi kaçtan bölündü?