AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

4 yillik cocuk gelisimi bolumu var mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

4 yıllık çocuk gelişimi bölümü var mı?​

Çocuk Gelişimi, aynı isimle hem 2 yıllık önlisans programı olarak bulunmaktadır, hem de 4 yıllık lisans bölümü olarak eğitimi verilmektedir.
Çocuk gelişimi ve eğitimi Bölümü Hangi Üniversitelerde Var?
Üniversitelere Göre Çocuk Gelişimi 2021 Taban Puanları ve Başarı Sıralamaları
4 yıllık çocuk gelişimi bölümü mezunları ne iş yapar?
Çocuk Gelişimi ve Eğitimi bölümü, MEB’e bağlı okul öncesi eğitim kurumlarında, özel eğitim kurumlarında, rehabilitasyon merkezlerinde, çocuk kliniklerinde, Aile ve Sosyal Politikalar bakanlığına bağlı kurumlarda istihdam edilme imkanına sahiptir.

Çocuk gelişimi 4 yıllık hangi puan türü?​

Çocuk Gelişimi bölümünün verileri ÖSYM ve YÖK Atlas sitesinden alınmıştır. Üniversite Sayısı: Çocuk Gelişimi bölümü toplam 42 adet üniversitede bulunmaktadır. EA Puan türündededir. 4 Yıllıktır.
En iyi çocuk gelişimi bölümü hangi üniversitede?
Çocuk Gelişimi Bölümü için Hacettepe Üniversitesi taban puanı 352,41329 ve başarı sıralaması 126791’dir. Bu bölüm için diğer en iyi seçenekler arasında İstanbul Bilgi Üniversitesi ve Ankara Üniversitesi bulunur.
Çocuk gelişimi kaç puanla girilir?
Çocuk Gelişimi 2016 2017 2018 ve 2019 Taban Puanları ve Başarı Sıralaması ise Şöyle:
Çocuk gelişimi mezunları çeşitli eğitim kurumlarında çalışabilirler. Çocuk gelişimi mezunları bunun yanı sıra hastanelerde, sosyal hizmetler kurumu ile özel sektörde iş imkanına sahip olurlar. Aynı zamanda kişisel olarak kreş ve bakım evi açabilirler.

Geri