AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

360 total guvenilir mi?

Editör

Yeni Üye

360 total güvenilir mi?​

“sanal sandbox” özelliği için orman yakabileceğim, alemin en hafif, en akıllı, becerikli ve bedava güvenlik / bakım yazılımı. bağımsız test kuruluşu av comparatives tarafından sağlanan verilere göre % 99,6’lık başarımı ile trend micro’dan sonraki en iyi yazılımdır kendisi.

360 Security virüs mü?​

360 Total Security, 360 Software tarafından geliştirilen bir sistem optimizasyon ve virüs koruma programıdır. Ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz programın ücretli bir versiyonu da bulunuyor.
360 Security ücretsiz mi?​
360 Total Security, bilgisayar güvenliği ve yardımcı araçları için birleşik bir çözüm sunan ücretsiz antivirüs yazılımıdır. En iyi optimizasyon araçlarına sahip olmak ve virüs, kötü amaçlı yazılım ve diğer çevrimiçi tehditlere karşı tam bir koruma sağlamak için şimdi indirin.

360 Quarant nedir?​

360 Quarant nedir?
360 total security nedir? 360 total security, Qihoo 360 adlı Çin menşeli bir firmaya ait güvenlik, antivirüs yazılımıdır. 360 total security ücretsiz bir program olup virüs tarama, disk temizleme, sistem bakımı, hızlandırma, virüs koruma gibi özellikleri vardır.

360 Total Security hangi ülkenin?​

360 Total Security hangi ülkenin?
2005 yılında Beijing/Çin’de kurulan şirketin 360 Safeguard, 360 Mobile Safe, 360 Secure Browser gibi ürünleri bulunuyor.

360 nasıl kaldırılır?​

Adım 1: İlk olarak Başlat düğmesine, Denetim Masası’na ve ardından Programlar ve Özellikler’e tıklayın. Adım 2: 360 Total Security seçeneğini bulun, girişe çift tıklayın ve kaldırma işlemini izleyin.

360 Total Security nasıl indirilir?​

Adım 1: Bilgisayarınızın 360 Total Security uygulamasının gereksinimleriyle uyumlu olup olmadığını kontrol edin. Adım 2: 360 Total Security internet sitesinde “Ürünler” sekmesinde programınızı bulun. Anti virüs yazılımını ücretsiz indirmek için “İndir” düğmesine tıklayın.
Sağlayıcı 360 nedir?​
Ltd. (360), Çin’de bulunan ve kullanıcı sayısına dayalı ölçümlere göre lider İnternet ve mobil platform şirketidir. iResearch’ten alınan verilere göre 360, Aralık 2013 itibariyle, 475 milyonu aşkın aylık aktif internet kullanıcısına ve 467 milyonu aşkın aylık aktif mobil kullanıcıya sahiptir.

360 Security ne işe yarar?​

360 Security ne işe yarar?
360 Total Security, bilgisayarınızı koruyan ve optimize eden güçlü bir programdır. Bilgisayarınızın performansını arttırmak, boş alan açmanıza yardımcı olmak veya kötücül yazılım içerip içermediğinden emin olmadığınız bir programı çalıştırıyorsanız, sisteminizi korumak için birçok araca sahip.

360 security nasıl kaldırılır?​

360 security nasıl kaldırılır?

360 File Guard nedir?​

360 Belge Koruyucu – Fidye Yazılımı Temizleyici.

Safe Security iyi mi?​

Safe Security, Android’de en çok tercih edilen antivirüs programlarından biri. Şu anda dünya çapında 300 milyondan fazla akıllı telefonda kullanılmaktadır. Elbette gerekli tüm güvenliği sunmanın yanı sıra, bu az yer kapladığı halde stabil çalışan uygulama başka işlevler de sunuyor.

Evet, 360 Total Security oldukça güvenilir bir programdır. Bağımsız test kuruluşu AV-Comparatives tarafından sağlanan verilere göre %99,6'lık bir başarı oranıyla Trend Micro'dan sonraki en iyi yazılım olarak değerlendirilmektedir. Ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bu yazılım, bilgisayarınızı korumak ve optimize etmek için çeşitli araçlar sunmaktadır.

360 Total Security, 360 Software tarafından geliştirilen bir sistem optimizasyon ve virüs koruma programıdır. Ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bu programın ücretli bir versiyonu da bulunmaktadır. Program, bilgisayarınızı virüslerden korumak, disk temizliği yapmak, sistem bakımı yapmak, hızlandırmak gibi çeşitli özelliklere sahiptir.

Programı bilgisayarınıza yüklemek ve kullanmaya başlamak için 360 Total Security internet sitesine giderek "Ürünler" sekmesinde programı bulabilir ve "İndir" düğmesine tıklayarak ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Programı bilgisayarınızdan kaldırmak isterseniz, Başlat düğmesine tıklayarak Denetim Masası'na ve ardından Programlar ve Özellikler'e giderek 360 Total Security'yi seçip kaldırma işlemini takip edebilirsiniz.

360 Total Security, bilgisayarınızı koruyan ve optimize eden güçlü bir programdır. Performans arttırma, boş alan açma, kötücül yazılım taraması gibi çeşitli özelliklere sahip olan bu program, bilgisayarınızın güvenliğini sağlamanıza yardımcı olacaktır.

Umarım bu bilgiler işinize yarar. Başka sorularınız varsa sormaktan çekinmeyin!

Geri