3248 kodu nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

3248 kodu nedir?​

3248:Bilgisayar ve Enformasyon Sistemleri, Bilgisayar Donanımı, Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri, Bilgisayar Teknolojileri ve Yönetimi, Bilgisayar Teknolojisi, Bilgisayar Teknolojileri ve Bilişim Sistemleri, Muhabere ve Elektronik Bilgi Sistemleri önlisans programlarının birinden mezun olmak.
3204 nitelik kodu nedir?
Hemşirelik, Hemşirelik ve Sağlık Hizmetleri veya Sağlık Memurluğu lisans programından mezun olmak.

3246 nedir?​

Gökhan Yücel on Twitter: “📍3246: Miyopsunuz ancak astigmatınız da olabilir. 📍3240: Astigmatsınız. 📍1246: Miyopsunuz. Astigmatınız yok.
2085 KPSS nitelik kodu nedir?
2085 Ortaöğretim kurumlarının Yapı Ressamlığı alanından mezun olmak.
3005 nitelik kodu: Acil Bakım Teknikerliği, Acil Yardım Teknikerliği, Ambulans ve Acil Bakım Teknikerliği önlisans programlarının birinden mezun olanların tercihte bulunabileceği anlamı geliyor.
2125 nitelik kodu nedir?
LİSE MEZUNU NİTELİK KODLARI: 2125 – Ortaöğretim Kurumlarının Hemşirelik-Ebelik-Sağlık Memurluğu Alanı – Ebelik-Hemşirelik Dalının, Hemşirelik-Ebelik-Sağlık Memurluğu Alanı – Hemşirelik Dalının veya Hemşirelik-Ebelik-Sağlık Memurluğu Alanı – Sağlık Memurluğu Dalının birinden mezun olmak.

3290 nitelik kodu nedir?​

3290 nitelik kodu: Elektrik önlisans programından mezun olmak. 3004 nitelik kodu: Sosyal Güvenlik önlisans programından mezun olmak. 3319 Nitelik kodu: Harita, Harita Kadastro, Harita ve Maden Ölçme, Harita Teknikerliği, Harita ve Kadastro önlisans programlarının birinden mezun olmak.
3173 kpss nitelik kodu nedir?
3173 nitelik kodu da bu kodlardan bir tanesidir. 3173 nitelik kodu kılavuz açıklamasında ” Muhasebe, Bilgisayar Destekli Muhasebe, Bilgisayarlı Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları ön lisans programlarının birinden mezun olmak” şeklinde açıklanmıştır.

6551 nitelik kodu nedir?​

Özel Güvenlik Görevlisi Kimlik Kartına Sahip Olmak anlamına geliyor.
Paramedik ikinci öğretim var mı?
Programın eğitim süresi iki yıl, eğitim dili ise Türkçedir. İsteğe bağlı olarak İngilizce Hazırlık Sınıfı okuma imkânı bulunmaktadır. İlk ve Acil Yardım Programı için ikinci öğretim seçeneği de bulunmaktadır.
Paramedik (att) Bölümü 2019 2018 Taban Puanları ve Başarı Sıralaması ise Şöyle:

Geri