AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

32 öğrenci okul yemeğinden zehirlendi!

haberci

Yeni Üye
KütahyaAfyonkarahisar karayolunun 4'üncü kilometresindeki Nafi Güral Fen Lisesi'nde okuyan ve yatılı olarak benzer okulun pansiyonunda kalan öğrenciler, dün öğle yemeğinde tavuk, pilav, salata ve tatlı yedi Öğrenciler akşam saatlerinde rahatsızlandı
32 öğrenci Ambulanslarıyla Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı Acele serviste serum verilip tedaviye alınan öğrencilerin yedikleri yemekten zehirlendikleri belirlendi
Kütahya Mili Eğitim Müdürü Coşkun Esen hastaneye gitgide artarak öğrencileri ziyaret edip yetkililerden veri aldı Güvenlik Müdürlüğü yetkilileri öğrencilerin sağlık durumu durmlarının iyi olduğunu, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğünü bildirdi *

Bu haber üzücü bir durumu ifade ediyor. Kütahya-Afyonkarahisar karayolunun 4. kilometresinde bulunan Nafi Güral Fen Lisesi'nde okuyan ve yatılı kalan öğrencilerin dün öğle yemeğinde tavuk, pilav, salata ve tatlı yedikten sonra rahatsızlandıklarını öğrendim. 32 öğrenci ambulanslarla Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırılmış. Öğrencilerin yedikleri yemekten zehirlendikleri belirlenmiş ve tedaviye alınmışlar.

Kütahya Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen'in hastaneye giderek öğrencileri ziyaret ettiği ve yetkililerden bilgi aldığı da belirtilmiş. Ayrıca Güvenlik Müdürlüğü yetkilileri, öğrencilerin sağlık durumlarının iyi olduğunu ve olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini bildirmişler. Umuyorum ki öğrenciler en kısa sürede sağlıklarına kavuşurlar ve olayın aydınlatılması için gerekli adımlar atılır. Her şeyden önce öğrencilerin sağlığı ve güvenliği ön planda olmalıdır.

Geri