Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

313 Ayetel Kursi ne muradin varsa hasil olur?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

313 Ayetel Kürsi ne muradın varsa hasıl olur?​

Allahü teala izin verirse kişinin her ne hastalığı olursa olsun, güzel niyetlerle okuduğu 313 ayetel kürsi duasından sonra şifa bulur. Evine doktor girmez. Sıkıntı ve vesveseye karşı iyi gelir. Kişilerin içindeki sebepsiz sıkıntıyı giderir ve gereksiz endişelere zerk olmasından sakındırır.
313 tane Ayetel Kürsi nasıl okunmalı?
Ayetel Kürsi duasını nimetlere 313 defa okuyup ve her okuyuşta hu diye üfürülürse o nimet bereketlenir. 313 ayet- el kürsinin hatim adedidir. Ayet-el Kursi okumayı adet edinen kimsenin geçmişte işlemiş olduğu günahlar bağışlanır. Yüce Allah, o kişiye hayır kapılarını açar.

Dilek için Ayetel Kürsi nasıl okunur?​

AYETEL KÜRSİ KAÇ KEZ OKUNURSA NE OLUR? Ayetel Kürsi’nin hatim adeti 313’tür. Bu nedenle 313 kez ayetel kürsi okuyanlar bu duayı hatim etmiş olurlar. Bunun yanı sıra yeterli süresi olmayanlar ve bir isteği olanlarsa yine 170 kez ayetel kürsi okuyabilirler.
170 Ayetel Kürsi ne zaman okunur?
Genel olarak dünyevi işler için 170 kez ayetel kürsi okuma tercih edilirken hem dünyevi hem de ahiret inancı için 313 kez okuma yani 1 hatim tercih ediliyor.
Ayet-i kerime okurken ise alimlerin çoğu sadece euzu okunması gerektiğini, besmele okunmasının şart olmadığını belirtir. Mesela Âyet-el kürsi, Amenerresulü, Hüvallahüllezi gibi âyetleri okurken besmele çekilmese de olur. Sadece euzu okunabilir. Besmele de çekilirse mahzuru olmaz.
7 kere Ayetel Kürsi nasıl okunur?
Bir kişi 7 defa okuyup birincide sağına ikincide soluna üçüncüde önüne dördüncüde arkasına beşincide yukarı altıncıda aşağı ve yedincide içine hu diye üflerse ve son olarak etrafını çevreleyecek şekilde üflerse melekler onu çevreler ve o gün içinde o kimseye bela isabet etmez.

7 Fatiha 7 Ayetel Kürsi 7 ihlas 7 felak 7 Nas ne için okunur?​

Her gece Felak ve Nas surelerinin okunması kişiyi kötü gözden ve vesveseden korur. Her gün 7’şer kez Felak, Nas ve Ayetel Kürsi dualarının okunması kişiyi tüm bu faziletlerden faydalandıracaktır.
170 Ayetel Kürsi besmele çekilir mi?
Ayetel Kürsi okumaya başlamadan önce besmele okuma zorunluluğu yoktur. Yalnızca euzu çekilebilir. Ancak euzu ve besmele birlikte çekilmesinde de sakınca yoktur.

201 Ayetel Kürsi ne zaman okunur?​

Teheccüd Vakti,201 defa Ayetel Kürsi okuyan bunu yaşamadan öl-mez ve Büyük mucizeler yaşar..

Geri