Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

30000 adim kac kalori yakar?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

30000 adım kaç kalori yakar?​

Günlük düzenli olarak 3000 (3 bin) adım atmak 150 kalori yakar ve 1 ayda 700 – 800 gr zayıflamanıza yardımcı olur.

Günde 20000 adım ayda kaç kilo?​

haftada yaklaşık 1 kilo vermeye yarayan sportif aktivite.
20.000 adım zararlı mı?
yokuş inip çıkmayın, merdiven kullanmayın günde 5000-6000 adımı da geçmeyin fazla. günde 10 bin-20 bin adım atmak spor yaptığınızı göstermez, sizi kalp damar hastalıklarından korumaz, size kilo verdirmez, sizi genç ve sağlıklı kılmaz. sadece “sedanter (hareketsiz) bir hayat yaşamıyorum” diyebilmenizi sağlar.

Bir günde 10 bin adım kaç kalori yaktırır?​

Yapılan araştırmalara göre 10 bin adım atıldığında ortalama 500 kalori harcanır. Hem kalori yakmak hem de sağlıklı bir yaşam için her gün düzenli bir şekilde yürüyüş yapılmalıdır.

15 bin adım kaç kalori yakar?​

Bu nedenle 15 bin adım kaç kalori? Sorusuna kısa bir şekilde ve ortalama bir cevap vermek gerekirse şu şekilde diyebiliriz: 15 bin adım atmanın sonucunda yaklaşık olarak 750-800 kalori yakılmaktadır.
Kaç ayda 20 kilo verilir?
Normalde sağlıklı bir bireyin günlük alması gereken kalori miktarı 1500/2000 kalori arasıdır bu şekilde 1 ayda 20 kilo vermeyi mümkün kılmak için günlük almanız gereken kalori miktarı 500/700 kaloriye düşürülerek hedeflenen kiloyu vermeniz mümkün olur.
Aslında diyet yaparken bir ayda verilebilecek kilo miktarı kişiden kişiye göre değişmektedir. Ancak bir genelleme yapacak olursak 2-6 kilo arasında kilo verilebileceğini söyleyebiliriz. Ancak bu durum çok fazla kilolu olan ve obez olarak adlandırdığımız kişilerde 8-10 kiloya kadar çıkabilmektedir.
20 bin adım kaç kilometreye tekabül ediyor bu kişiden kişiye değişir ama aşağı yukarı 13-15 kilometre yapar diye düşünüyorum. son 8 ayda her akşam 5-10 kilometre keyfi yürüyüş yapan bir olarak şunu diyebilirim, ömrümün yürüyüşsüz geçmiş kısmına üzülüyorum, bildiğin boşa geçmiş ya o zamanlarım.
Her gün 10 bin adım zayıflatır mı?
tempolu şekilde ve birazda koşarak 1 saatte 7km mesafe katederek 8000 adım atılabilmektedir. yani 1 saat 12 dakika sonunda 10000 adım atılabilmektedir. ayrıca 8000 adımda ortalama 500 kalori yakıldığına göre 10000 adımda da 600 kalori yakılması mümkündür.

300 kalori yakmak için ne kadar yürümeli?​

1 saat tempolu yürüyüş yapmak kaç kalori? 56 kilo ağırlığa sahip olan bir kişi hızlı tempoya sahip bir saatlik yürüyüşte 240 kalori yakarken, 70 kilo olan 300 kalori ve 80 kilo olan yaklaşık 360 kalori harcar.

Geri