3 kizkardes Turkan kimdir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

3 kizkardes Türkan kimdir?​

Dizide Özgü Kaya da Türkan karakterine hayat verecek.
Şoray kaç yaşında?
54 yaşında (9 Haziran 1967)Şoray Uzun / Yaş
Üç Kız Kardeş Türkay hangi dizide oynadı?
Üç Kız Kardeş dizisinde Türkan karakterine Özgü Kaya hayat veriyor. Özgü Kaya’nın oynadığı diziler arasında Kutül Amare ve Kimse Bilmez dizisi de yer alıyor.

Türkan Şoray’ın çocuğu var mı?​

Yağmur ÜnalTürkan Şoray / Çocukları
Nazan Şoray kaç doğumlu?
5 Ocak 1954 (68 yıl yaşında)Nazan Şoray / Doğum tarihi
Türkan Şoray kaç çocuğu var?

Türkan Şoray’ın kızı Yağmur Ünal kaç yaşında?​

21 Ekim 1985 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Babası tiyatrocu Cihan Ünal, annesi sinema oyuncusu Türkan Şoray’dır.
Kadir İnanır P * * * * * * * * Kaç Yaşında?
Kadir İnanır, 15 Nisan 1949 tarihinde Ordu Fatsa’da dünyaya geldi.
Kadir İnanır hiç evlendi mı?
Beyin damar tıkanıklığı şüphesiyle gözetim altında tutuluyor” denildi. Kadir İnanır evlendi mi, çocuğu var mı: Hiç çocuğu yok. 2010 yılında verdiği bir röportajda “Neden çocuğunuz yok” sorusuna Doğru bir kadın çıkmadı herhalde. Nasıl benim babamın 14 çocuğu varsa, benim de o kadar olmasını isterdim.

Nazan Öncel kaç yaşında?​

66 yaşında (6 Şubat 1956)Nazan Öncel / Yaş
Nazan Şoray evli mi bekar mı?
İlk filmi 1968 yılında Yılmaz Duru ile oynadığı “Vicdan” rolüyle 14 yaşındayken çekilen “Cesur Yabancı” dır. Evlilikleri: İlk eşiyle Londra’da, ikinci eşiyle New York’ta nikâh masasına oturdu, ama eşleri o sırada evliydi. Yani Türkiye’de resmi nikâhlı eşleri vardı. Yurtdışında gayri resmi belediye nikâhı yaptı.
Türkan Şoray kaç yaşında doğum yaptı?

Cihan Ünal’ın kızı Yağmur kaç yaşında?​

21 Ekim 1985 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Babası tiyatrocu Cihan Ünal, annesi sinema oyuncusu Türkan Şoray’dır. Babasının ilk eşi manken Sabiha Tarhan’dan olma Irmak Ünal (d.1977) adında ablası vardır.

Geri