AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

3 duzey baslik nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

3 düzey başlık nedir?​

Üçüncü Düzey Başlık: Paragraf boşluğu (girintisi) bırakılarak, koyu renk, sadece baş harfi büyük, sonuna nokta konularak. d. Dördüncü Düzey Başlık: Paragraf boşluğu (girintisi) bırakılarak, sadece baş harfi büyük, koyu renk, eğik (italik), sonuna nokta konularak.
Word başlık numaralandırma nasıl yapılır?
Başlıklarınızı numaralandırma
- Yerleşik başlık stilleri kullanan belgenizi açın ve ilk Başlık 1’i seçin.
- Giriş sekmesindeki Paragraf grubundan Çok Düzeyli Liste’yi seçin.
- Liste Kitaplığı kısmından, belgenizde kullanmak istediğiniz numaralandırma stilini seçin.
Gezinti bölmesi nasıl açılır ve ne işe yarar?
Word belgesinde kaydırma yapmadan bir sayfaya veya başlıka gitmek için Gezinti bölmesini kullanın. Gezinti bölmesini açmak için Ctrl+F tuşlarına basın veya Görünüm > Gezinti Bölmesi’ni tıklatın.

Kısa başlık nedir?​

 Kısa başlık  Başlığı özetleyen en çok 50 karakterden oluşmalıdır.  Örneğin “İlişki Doyumunun Erken Dönem Uyum Bozucu Şemalar, Kişilerarası İlişki Tarzları ve Kendilik Algısı Açısından Değerlendirilmesi” şeklinde bir başlığı olan bir makale için “ŞEMALAR VE İLİŞKİ DOYUMU” gibi bir kısa başlık kullanılabilir.
Word otomatik numaralandırma nasıl açılır?
Otomatik madde işaretleri veya numaralandırmayı etkinleştirme veya devre dışı bırakma
- Dosya Araçları Seçenekleri > Yazım>’e gidin.
- Otomatik Düzeltme Seçenekleri’ne tıklayınve ardından Yazarken Otomatik Biçimlendir sekmesini seçin.
- Otomatik madde işaretli listeleri veya Otomatik numaralı listeleri seçin veya silin.
Word sayfa numaralandırma nasıl yapılır?
Word’de sayfa numarası ekleme işlemleri:
- Adım #1: Word programında sol üstte bulunan “Ekle” menüsünü açın.
- Adım #2: Ekle menüsünde “Sayfa Numarası” seçeneğine tıklayın.
- Adım #3: Numaraları sayfanın neresine yerleştirmek istediğinizi seçin.
- Adım# 4: İstediğiniz konumu seçtikten sonra Word sizin için sayfalarınızı 1,2,3…
Gezinti Bölmesi’ni kullanarak Posta, Takvim, Kişiler ve Görevler arasında geçiş yapar. Gezinti Bölmesi’nin en altında, Posta , Takvim ,Kişiler ,Görevler , Notlar ,Klasör Listesi ve Kısayollar arasında geçişnizi sağlayan düğmelerbulunur.

Geri