AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

3 cm EPS kac M2?

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

3 cm EPS kaç M2?​

3CM KARBONLU MANTOLAMA İZOLASYON LEVHASI *1 PAKET 8 M2 ALAN KAPLAMAKTADIR. 1 PAKET İÇERİĞİ 16 ADET LEVHA DAN OLUŞMAKTADIR.

1 paket 5 cm XPS kaç M2?​

1 paket 5 cm XPS kaç M2?
5 cm XPS Isı Yalıtım Levhası (28-32 DNS) Kalınlık :5 cm Yoğunluk : 28-32 DNS Levha Ebatları :60cm x 120cm Paket Metrajı :5,76 m2 Paket m3 :0,288 m3 Levha Adedi/Paket :8 Adet Ürün Açıklaması duvar, kolon ve kirişlerin ısı yalıtımında kullanılan ekstrüde polistren ısı yalıtım levhalarıdır.

8 cm EPS paketi kaç M2?​

8 cm EPS paketi kaç M2?
EPS Isı Yalıtım Levhası ile Nasıl Mantolama Yapılır
Kalınlık/En/Boy Cm | Paket içerisindeki Adet | Kapladığı Alan m2
2*5*100 | 25 | 12,5
3*5*100 | 16 | 8
4*5*100 | 12 | 6
5*5*100 | 10 | 5

3 cm strafor paketi kaç metre?​

3 cm XPS. paket içinde 14 adet levha bulunmaktadır. 1 paket 10,08 m2 yer kaplar. düz ve pürüzlü olmak üzere 2 çeşiti vardır.

4 lük EPS kaç m2?​

4 lük EPS kaç m2?
Eps “Strafor” Isı Yalıtım Levhası Ölçüleri ve Ebatları Nelerdir?
KALINLIK | |
4 cm | 1 PAKETTE | 6
5 cm | 1 PAKETTE | 5
6 cm | 1 PAKETTE | 4
7 cm | 1 PAKETTE | 3,5

1 paket XPS kaç metrekare?​

1 paket XPS kaç metrekare?
1 paket 5 lik strafor kaç m3?​
KALINLIK | |
4 cm | 1 PAKETTE | 0,24
5 cm | 1 PAKETTE | 0,25
6 cm | 1 PAKETTE | 0,24
7 cm | 1 PAKETTE | 0,245

7 cm EPS kaç m2?​

7 cm EPS kaç m2?
KALINLIK | |
5 cm | 1 PAKETTE | 5
6 cm | 1 PAKETTE | 4
7 cm | 1 PAKETTE | 3,5
10 cm | 1 PAKETTE | 2,5

Sıva filesi kaç metrekare yer yapar?​

Sıva filesi kaç metrekare yer yapar?
Sıva filesi 50 m2 de ağırlıklı olarak alçı sıva işlerinde kullanılır. Mantolama işlerinde sıva donatı olarak kullanılan sıva filesi genellikle 160 gram olarak tercih edilir.

Merhaba! Sorularınıza detaylı cevap vermekten mutluluk duyarım.

- **3 cm EPS kaç M2?**
3 cm EPS karbonlu mantolama izolasyon levhası olarak adlandırılan ürün, 1 paket içinde 16 adet levha bulundurur ve 1 paket 8 m² alan kaplar. Dolayısıyla, her bir levha 0.5 m²'lik bir alana denk gelmektedir.

- **1 paket 5 cm XPS kaç M2?**
5 cm XPS ısı yalıtım levhası paketi 5.76 m² alan kaplar. Bu paketin içinde 8 adet levha bulunur ve her bir levha 0.72 m²'lik bir alana denk gelmektedir.

- **8 cm EPS paketi kaç M2?**
8 cm EPS ısı yalıtım levhasının farklı boyutlardaki paketlerin kapladığı alanları aşağıdaki gibi olabilir:
- 2*5*100 boyutundaki bir paket 12.5 m² alan kaplar.
- 3*5*100 boyutundaki bir paket 8 m² alan kaplar.
- 4*5*100 boyutundaki bir paket 6 m² alan kaplar.
- 5*5*100 boyutundaki bir paket 5 m² alan kaplar.

- **3 cm strafor paketi kaç metre?**
3 cm XPS strafor paketinde 14 adet levha bulunmaktadır ve 1 paket 10.08 m² alan kaplar. Bu durumda her bir levha yaklaşık olarak 0.72 m²'lik bir alanı kapsar.

- **4 lük EPS kaç m2?**
4 cm kalınlığındaki EPS ısı yalıtım levhasının farklı paket boyutlarının kapladığı alanlar şu şekilde olabilir:
- 4 cm kalınlığındaki bir paket 6 m² alan kaplar.
- 5 cm kalınlığındaki bir paket 5 m² alan kaplar.
- 6 cm kalınlığındaki bir paket 4 m² alan kaplar.
- 7 cm kalınlığındaki bir paket 3.5 m² alan kaplar.

- **1 paket XPS kaç metrekare?**
Soru içinde belirtilen bir paketin hangi kalınlıktaki XPS levhalarından oluştuğu belirtilmediği için kesin bir cevap verilememektedir. Ancak genel olarak XPS levhalarının farklı kalınlıklara ve dolayısıyla farklı metrekare kapasitelerine sahip olduğunu söyleyebiliriz.

- **1 paket 5 lik strafor kaç m3?**
Eps "Strafor" ısı yalıtım levhalarının 1 pakette farklı kalınlıklarda ve dolayısıyla farklı metreküp kapasitelerinde olduğu bilgisi verilmiş. Örneğin, 5 cm kalınlığındaki bir paket 0.25 m³ alan kaplar.

- **7 cm EPS kaç m2?**
7 cm kalınlığındaki EPS ısı yalıtım levhalarının farklı paket boyutlarının kapladığı alanlar şu şekilde olabilir:
- 5 cm kalınlığındaki bir paket 5 m² alan kaplar.
- 6 cm kalınlığındaki bir paket 4 m² alan kaplar.
- 7 cm kalınlığındaki bir paket 3.5 m² alan kaplar.
- 10 cm kalınlığındaki bir paket 2.5 m² alan kaplar.

- **Sıva filesi kaç metrekare yer yapar?**
Sıva filesi genellikle 160 gram ağırlığındadır ve 50 m²'lik bir alanda kullanılmaktadır, özellikle alçı sıva işlerinde tercih edilmektedir.

Umarım verdiğim cevaplar işinize yarar. Başka sorularınız varsa sormaktan çekinmeyin!

Geri