AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

3 aylik toplu burs ne zaman yatacak?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

3 aylık toplu burs ne zaman yatacak?​

KYK TOPLU ÖDEME NE ZAMAN YATAR? Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın resmî internet sayfasında paylaşılan duyuruya göre; burs-kredi başvurusunda bulunarak taahhütnamesini onaylayanların ekim ayı itibarıyla 3 aylık burs-kredileri ay sonuna dek hesaplarına yatacak.

KYK Kredi 3 aylık ödeme ne zaman?​

kimlik numaralarının son rakamına göre her ayın 6 ve 10’uncu günleri arasında ödeme yapılmaktadır.
Ocak ayı burs ödemeleri ne zaman?
TC Kimlik numarasının sonu “0” olanlar 6 Ocak, “2” olanlar 7 Ocak, “4” olanlar 8 Ocak, “6” olanlar 9 Ocak, “8” olanlar 10 Ocak’ta ödemelerini alabilecek. Bu arada Bakan Kasapoğlu, 2021 – 2022 eğitim-öğretim döneminde ilk kez kredi ve burs alacak öğrencilerin taahhütname verme süresinin uzatıldığını açıkladı.

Toplu burs ne zaman yatacak 2021?​

Son dakika açıklamada bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 2021-2022 eğitim döneminde ilk kez kredi ve burs alacak öğrencilerden sisteme yeni girenlere ekim, kasım ve aralık ayı ödemelerinin 29 Aralık itibarıyla yapılacağını bildirdi.

Ocak ayında KYK bursu ne kadar yatacak 2022?​

2022 yılında kredi-burs miktarı, lisans öğrencilerinde 850 liraya, yüksek lisans öğrencilerinde 1700 liraya, doktora öğrencilerinde 2 bin 550 liraya yükseltildi.
2021 burs ödemeleri ne zaman?
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 2021-2022 eğitim döneminde ilk kez kredi ve burs alacak öğrencilerden sisteme yeni girenlerin son üç aylık ödemelerine başladıklarını duyurdu. Bakan Kasapoğlu, 29-31 Aralık tarihleri arasında kimlik numarasının son numarasına göre ödemelerin yapılacağını dile getirdi.
İlk defa burs/ kredi alacak öğrencilere, müracaat ettikleri öğretim yılı başı itibarıyla (ekim) normal öğrenim süresince ödeme yapılmaktadır. Bu öğrencilere, T.C. kimlik numaralarının son rakamına göre her ayın 6 ve 10’uncu günleri arasında ödeme yapılmaktadır.
Bakan Kasapoğlu, 29-31 Aralık tarihleri arasında TC kimlik numarasının son numarasına göre ödemelerin yapılacağını dile getirdi. Buna göre, TC Kimlik numarasının sonu “0” ve ”2” olanlar 29 Aralık, “4” ve ”6” olanlar 30 Aralık, “8” olanlar ise 31 Aralık’ta ödemelerini alabilecek.

Geri