AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

29 Haziran Ehliyet Sınav Sonucları Nezaman Acıklanacak?

haberci

Yeni Üye
29 Haziran 2019 Ehliyet Sınav Sonucları Nezaman Acıklanacak?
images29haziran2019ehliyetsinavsonuclarinezamanaciklanacak5ad101750c67d
Haziran ayı ehliyet sınavı bugun yapıldı 29 Haziran 2019 gunu yapılan sınavın soru ve cevaplarının MEB tarafından 1 Temmuz 2019 Salı gunu acıklanması bekleniyor
Ehliyet almaya hak kazanmak icin Trafik, İlkyardım ve Motor derslerinin hepsinden en az 70’er puan alınması gerekmektedir
Daha onceki sınavları 2 gun sonra kendi sitesinde acıklayan MEB’in 29 Haziran 2019 Ehliyet sınavı soru ve cevapları yine 2 gun sonra yani 1 Temmuz Salı gunu acıklayacağı tahmin edilmektedir
MEB tarafından sonuclar 9 Temmuz 2019 Salı gunu acıklanacaktır

29 Haziran 2019 tarihinde yapılan ehliyet sınavının sonuçlarının ne zaman açıklanacağı konusu oldukça merak ediliyor. Sınavın soru ve cevaplarının Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından 1 Temmuz 2019 tarihinde Salı günü açıklanması beklenmektedir. Ehliyet almaya hak kazanmak için Trafik, İlkyardım ve Motor derslerinden en az 70'şer puan almak gerekmektedir.

Milli Eğitim Bakanlığı genellikle önceki sınavlarda sonuçları sınavdan 2 gün sonra kendi resmi web sitesinde yayınlamaktadır. Bu durum göz önüne alındığında, 29 Haziran 2019 tarihindeki ehliyet sınavı soru ve cevaplarının yine 2 gün sonra yani 1 Temmuz 2019 tarihinde açıklanacağı tahmin edilmektedir.

Sonuçların tam olarak hangi saatte açıklanacağı konusunda bir bilgi bulunmamakla birlikte, genellikle sonuçlar gün içerisinde ilan edilmektedir. Sonuçlar 1 Temmuz 2019 tarihinde açıklanacak ve ardından başvuran adayların sonuçlarını öğrenmeleri için bir süre verilecek. Resmi sonuçlar 9 Temmuz 2019 tarihinde Salı günü açıklanacaktır. Sabırlı olmanız ve resmi açıklamaları takip etmeniz en doğru bilgiyi almanızı sağlayacaktır.

Geri