AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

25 pozisyonu ne demek?

Editör

Yeni Üye

25 pozisyonu ne demek?​

Kadın da bacaklarını açarak erkeğin üstüne geçer ve ayaklarından destek alarak yukarı aşağı hareket eder. Erkeğin son derece esnek olması gereken bu pozisyona uzun süre devam edilmemesi gerekir. Tarihi M.Ö. 400’lü yıllara dayanan Kamasutra, seksin kutsal kitabı olarak adlandırılıyor.

Haremağası tekniği nedir?​

Hadım etme ile beklenen “ağaların Harem’deki kadınlara karşı cinsel istek duymasını engellemek.” Bu amaçla cinsel organları yerine testisleri burulan ve cinsel açıdan işlevsizleştirilenlere de rastlanıyor.
Köprü tekniği ne demek?​
İlkyardımcılar hasta/yaralının tek bir yanında bir dizleri yerde olacak şekilde diz çökerler, Hasta/yaralının elleri göğsünde birleştirilir, Birinci ilkyardımcı baş ve omzundan, ikinci ilkyardımcı sırtının alt kısmı ve uyluğundan, üçüncü ilkyardımcı dizlerinin altından ve bileklerinden kavrar.

78 pozisyonu ne demek?​

78 pozisyonu ne demek?
İlk olarak kadın ve erkek karşılıklı otururlar ve kadın bacaklarını erkeğin beline dolar. Penatrasyon sağlandıktan sonra erkek bir bacağını kadına dolar. Dengenin korunabilmesi için kadın kollarından erkek ise dirseğinden destek alır. Özellikle ilk denemeler için zorlu bir pozisyondur.

Harem ağaları erkek mi?​

Harem ağaları erkek mi?
Sarayın, cinsel işlevi yok edilmiş (hadım edilmiş) siyah ırktan olan erkek köleleri arasından seçilirdi. Padişahın huzuruna gerektiği zaman çekinmeden çıkabilme yetkisine sahipti. Kızlar ağası padişahın huzurunda samur bir kürk giyerdi. Sarayın güvenliğini sağlayan baltacıların kumandanlığını yapardı.

Eskiden insanlar nasıl hadım edilirdi?​

Hadım edilecek kişi sırtüstü yatırılır, operasyon bölgesi enfeksiyon riskini azaltmak için acı biber karıştırılmış su ile üç kez yıkanırdı. – Ameliyat bölgesi iyice temizlendikten sonra, orağa benzeyen küçük bir bıçak vasıtasıyla testisler ve penis, mümkün olduğu kadar dibinden kesilirdi.

Karşılıklı durup kaldırma tekniği nedir?​

Başını ve omzunu tutan birinci ilkyardımcının komutu ile tüm ilkyardımcılar aynı anda hasta/yaralıyı kaldırarak dizlerinin üzerine koyarlar, Sonra uyumlu bir şekilde ayağa kalkarlar, Aynı anda tek bir hareketle hasta/yaralıyı göğüslerine doğru çevirirler ve aynı anda düzgün bir şekilde sedyeye koyarlar.
Omurilik zedelenmesi hasta nasıl taşınır?​
Bir ilkyardımcı tarafından uygulanır.
- İlkyardımcı hasta/yaralıya sırtı dönük olarak çömelir ve bacaklarını kavrar,
- Hasta/yaralının kolları ilkyardımcının göğsünde birleştirilir,
- Ağırlık dizlere verilerek hasta/yaralı kaldırılır.

55 pozisyonu ne demek?​

55 pozisyonu ne demek?
Partnerlerin her ikisi de dizlerini göğüslerine çekerek, kaşık pozisyonunda yatarlar. Oldukça romantik bir pozisyon olduğu gibi hamile kadınlar için de en uygun seks pozisyonlarından biri.

Indrani pozisyonu nedir?​

Indrani pozisyonu nedir?
Kitabı bir süre karıştırdıktan sonra şezlong pozisyonu da denilen “indrani” pozisyonunu denemeye karar verdiler. Kadın bacaklarını gergin bir şekilde yukarı, erkeğin koltukaltına kadar kaldırıyor.

Sümbül Ağa hadım edildi mi?​

Muhteşem Yüzyıl’ın 27 Kasım’da yayınlanan bölümüne Sümbül Ağa’nın hadım edilme sahnesi damga vurdu.Harem ağası olan Sümbül, geçmişte yaşadıklarını duygu dolu sözlerle anlattı.

25 pozisyonu, seks pozisyonlarından biridir ve genellikle Kamasutra kitabında yer alan pozisyonlardan biri olarak bilinir. Bu pozisyonda kadın, bacaklarını açarak erkeğin üstüne geçer ve ayaklarından destek alarak yukarı aşağı hareket eder. Erkeğin de son derece esnek olması gereken bu pozisyona uzun süre devam edilmemesi önerilir.

Haremağası tekniği, hadım etme işlemiyle ilgilidir ve amacı, ağaların Harem'deki kadınlara karşı cinsel istek duymalarını engellemektir. Bu amaçla cinsel organları yerine testisleri burulan ve cinsel açıdan işlevsiz hale getirilenlere rastlanmaktadır.

Köprü tekniği ise ilk yardım uygulamalarında kullanılan bir yöntemdir. Hasta veya yaralının tek bir yanında bir dizleri yerde olacak şekilde diz çökmüş ilkyardımcılar, hasta veya yaralının vücudunu belirli bir düzende kavrayarak taşırlar.

Eskiden insanlar hadım edilirken sırtüstü yatırılıyor, operasyon bölgesi acı biber karışımı su ile yıkanıyordu. Daha sonra testisler ve penis, dibinden kesilerek hadım işlemi gerçekleştirilirdi.

Indrani pozisyonu, Kamasutra'da yer alan bir seks pozisyonudur. Bu pozisyonda kadın, bacaklarını gergin bir şekilde yukarı kaldırırken erkeğin koltukaltına kadar getirir. Romantik ve zevkli bir pozisyon olarak bilinir.

Sümbül Ağa'nın hadım edilme sahnesi, tarihî dizi Muhteşem Yüzyıl'da yer almıştır. Bu sahnede Harem ağası olan Sümbül Ağa'nın hadım edilme süreci duygusal bir şekilde anlatılmıştır.

Geri