AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

24 Kasim kivrak egitim var mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

24 Kasım kıvrak eğitim var mı?​

24 Kasım Öğretmenler Günü resmi tatiller arasında yer almamaktadır. Bu nedenle okulda tam veya yarım gün tatil yapılmıyor. Öğrenciler ve öğretmenler tüm gün okulda olup, derslerini işlemeye devam edecekler.

Kasım ayında hangi bayramlar kutlanır?​

Önemli Gün ve Haftalar
24 Kasım ne demek?
Türkiye’de her yıl 24 Kasım günü Öğretmenler Günü olarak kutlanmaktadır. Mustafa Kemal Atatürk’ün başöğretmen olduğu 24 Kasım günü, 1981 Atatürk Yılı’nda Kenan Evren tarafından Öğretmenler Günü olarak ilan edilmiştir.
Neden 24 Kasım Öğretmenler Günü olarak kutlanır?
24 Kasım 1928, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün “Millet Mektepleri’nin Başöğretmenliği”ni kabul ettiği gündür.

Öğretmenler Günü kıvrak eğitim mi?​

24 Kasım da okul var mı?​

24 Kasım Öğretmenler Günü, resmi tatiller mevzuatına göre tatil ilan edilen günler arasında yer almamaktadır.
Kasım ayında hangi milli bayramlar var?
Hristiyanlık
Öğretmenler Günü okul var mı?
Öğretmenler Gününde tatil var mı sorusu sıklıkla soruluyor ve bu konuda araştırmalar yapılıyor. 24 Kasım’da idrak edilecek Öğretmenler Günü’nde resmi tatil olup olmadığına ilişkin merak edilen bilgiler resmiyet kazandı. Öğretmenler Günü’nde resmi tatil olmayacak ve okullar ile resmi daireler açık olacaktır.

Öğretmenler Günü kutlanmayacak mı?​

Her yıl 24 Kasım günü kutlanan Öğretmenler Günü resmi tatiller takvimi içerisinde yer almıyor. Ayrıca 24 Kasım 2021 günü kutlanacak Öğretmenler Günü bu sene Çarşamba gününe denk geliyor.

24 Kasım Öğretmenler Günü okullar tatil mi?​

Öğretmen günü olarak bilinen 24 Kasım resmi tatil olmadığından dolayı, 24 Kasım 2021 Çarşamba gününde okullar tatil değildir. Türkiye’de her yıl 24 Kasım, 1981 yılından bu yana öğretmenler günü olarak kutlanmaktadır.

Geri