AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

23 Nisan Ulusal Egemenlik İlköğretim Okulu Bilgileri Yatağan Muğla

SoruCevap

Yeni Üye
23 Nisan Ulusal Egemenlik İlköğretim Okulu Hakkında - 23 Nisan Ulusal Egemenlik İlköğretim Okulu Tanıtım - 23 Nisan Ulusal Egemenlik İlköğretim Okulu Resimleri - 23 Nisan Ulusal Egemenlik İlköğretim Okulu İletişim

23 Nisan Ulusal Egemenlik İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Okulumuzun Milli Eğitim Bakanlığı'nın T.İ.P projeleri kapsamında 2001 yılında inşaatı tamamlanmıştır.2002-2003 Eğitim-Öğretim yılında fiili olarak hizmete girmiştir. İlimizde aynı tip okullardan 2 tane daha bulunmaktadır.

Okulumuz , açılışında taşımalı kapsamında yer alıp Kavak Elmacık Nebiköy Yava Kayırlı Çakırlar Kafaca Kaplancık köylerinden gelen öğrencilere hizmet sunulmuştur. Halen Yatağan Merkez , Şeref , Elmacık , Kavak köyleri ve mahallelerinden gelen öğrencilere eğitim verilmektedir.
Halen okulumuz bünyesinde; iki derslikli ana sınıfı, 7 şube birinci kademe, 8 şube ikinci kademe olmak üzere toplam 17 şubemiz bulunmaktadır.

Okulumuzda Rehberlik Servisi , Ç.A.S.(Çok Amaçlı Salon), Spor Sahası, iki adet fen laboratuarı, Bilgi Teknolojisi Odası, Müzik Odası, Resim Odası, Kütüphane ve Kantinimiz vardır. Isınma katı yakıtlı kalorifer sistemiyle sağlanmaktadır.

Okulumuzdaki Eğitim-Öğretim birinci ve ikinci kademede görev yapan toplam 20 öğretmen, 1 memur ve 1 hizmetli ile devam etmektedir.

23 Nisan Ulusal Egemenlik İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Yatağan
Okulun Telefonu: 252 572 28 48
Okulun Faksı: 252 572 28 48
Okulun Adresi: Y.Mah. Ahmet Necati ÖZDEMİR Cad.
Okulun Web Adresi: http://yatagan23nisan.meb.k12.tr/

Okulun E-Posta Adresi: 321591@meb.k12.tr
Okulun Müdürü: Aylin TUZCU
Okulun Ulaşım Bilgileri: İl Merkezine Uzaklık 25 Km.
Metropol İçi / Dışı :
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

23 Nisan Ulusal Egemenlik İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberi.biz - okulweb.meb.gov.tr - www.meb.gov.tr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Geri