AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

23 Aralik persembe okullar tatil mi?

Editör

Yeni Üye

23 Aralık perşembe okullar tatil mi?​

İlçe kaymakamlıklarından yapılan açıklamaya göre, etkili olan yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşullarından dolayı öğrencilerin sağlığı ve okula ulaşımda yaşanabilecek aksaklıkları önlemek amacıyla 23 Aralık Perşembe ilçe merkezinde taşımalı eğitim kapsamındakiler ile köy okullarında eğitim öğretime ara verilecek.

2021 23 aralık okullar tatil mi?​

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:”İlimizde akşam saatlerinde başlayan ve yoğun bir şekilde devam etmekte olan kar yağışı neticesinde oluşabilecek don ve buzlanma nedeniyle; ilimiz genelinde ilk ve orta dereceli okullar ile Milli Eğitim Müdürlüğümüze bağlı tüm eğitim kurumlarında eğitim öğretime 23 Aralık 2021 …

Safranbolu 23 aralık okullar tatil mi?​

Safranbolu 23 aralık okullar tatil mi?
Karabük Valiliği´nden yapılan yazılı açıklamada, yoğun kar yağışı nedeniyle Karabük merkez, Safranbolu, Yenice ve Eflani ilçelerinde yarın okullar 1 gün süre ile tatil edildi. Ovacık ve Eskipazar ilçelerinde ise taşımalı sistemle okula erişim sağlayan öğrenciler için eğitime ara verildi.

22 Aralık Çarşamba okullar tatil mi?​

Valilikten yapılan açıklamada, yoğun kar ve elverişsiz hava koşulları ile meteorolojik sis, don ve çığ uyarısı değerlendirildiğinde 5442 sayılı İl İdaresi Kanunu’nun 11/C maddesi gereğince 22 Aralık Çarşamba günü il genelinde eğitim-öğretime 1 gün süre ile ara verildiği belirtildi.

Perşembe günü okullar tatil olacak mı?​

İstanbul Valisi Vasip Şahin, perşembe günü okulların kar yağışı nedeniyle tatil olup olmayacağı sorularını cevapladı. Şahin “Yağış yarın hafifleyeceği için okulların kapatılmasını öngörmüyoruz” dedi.

23 Aralık Konya okullar tatil mi?​

23 Aralık Konya okullar tatil mi?
Konya Valiliği tarafından yapılan açıklamada devam eden kar yağışı ve don ve buzlanma’nın yaşanması nedeniyle Konya’da eğitime yarında ara verildiğini duyurdu.

Son Dakika okullar tatil oldu mu?​

Van Son Dakika: Van’da Okullar Tatil Edildi! Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava tahmin raporlarına göre yurdun Doğu bölgelerinde beklenen kar yağışı bugün itibariyle etkisini göstermeye başladı. Kar yağışı nedeniyle bazı illerde okullar tatil edildi. Bu illerden birisi de Van.

Safranbolu’da kar tatili var mı?​

Safranbolu Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamada, ”İlçemizde etkili olan kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle 18 Ocak 2022 Salı günü ilçemiz genelinde örgün ve yaygın eğitim kurumlarına bir bir gün ara verilmesine karar verilmiştir.

22 Aralık hangi okullar tatil?​

22 Aralık hangi okullar tatil?
Meteorolojik verilere göre bölgede olumsuz hava koşullarının devam edeceği vurgulanan açıklamada, “Bu nedenle 22 Aralık Çarşamba günü kent merkezi ile Gerze, Erfelek, Dikmen ve Ayancık ilçelerinde eğitim öğretime bir gün ara verilmiştir” ifadesine yer verildi.

22 Aralık Çarşamba Konya okullar tatil mi?​

Okulların tatil olup olmadığı, Konya’da yaşayan vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Konya Valiliği tarafından sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapıldı. Açıklamada 22 Aralık Çarşamba günü yüz yüze öğretime ara verilen ilçeler duyuruldu. Eğitim öğretim uzaktan devam edecek.

5 ve 6 Mayıs Okullar tatil mi?​

Kabine toplantısında bayram tatilinin uzatılması beklenirken, Cumhurbaşkanı Erdoğan bayram tatili hakkında bir bilgi vermedi.Dolayısıyla 5 Mayıs Perşembe ve 6 Mayıs Cuma günleri okullarda eğitime ara verilmeyecek.

Konya Selçuklu okullar tatil mi?​

Konya Selçuklu okullar tatil mi?
Konya’da yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle başta merkez ilçeler Meram, Selçuklu ve Karatay olmak üzere Ahırlı, Akşehir, Akören, Altınekin, Beyşehir, Bozkır, Çumra, Derbent, Derebucak, Doğanhisar, Hadim, Hüyük, Kadınhanı, Sarayönü, Taşkent, Tuzlukçu, Yalıhüyük ve Yunak ilçelerinde yüz yüze eğitime yarın ara verildi …

Perşembe günü Konya okullar tatil mi?​

Konya’nın şehirlerarası karayollarında etkili olan kar yağışı ve tipi yüz yüze eğitime engel oldu. Konya’nın 24 ilçesinde de 10 Şubat Perşembe günü okullar tatil edildi, yüz yüze eğitime ara verilerek uzaktan eğitim kararı alındı.

Pazartesi okullar tatil olacak mı?​

VAN’DA KAR TATİLİ Van’ın Gevaş ilçesinde etkili olan yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle okullar Pazartesi günü tatil edildi. Geçtiğimiz cuma gününden bu yana etkili olan kar yağışı ve tipi hayatı olumsuz yönde etkiliyor.

23 Aralık Perşembe için birçok ilde okulların tatil edildiğine dair açıklamalar yapıldı. İlçe kaymakamlıklarının kar yağışı ve olumsuz hava koşulları sebebiyle öğrencilerin sağlığını ve ulaşımını korumak amacıyla tatil kararı aldığı görülüyor. Örneğin, Safranbolu, Karabük, Konya gibi iller ile Van'da okulların tatil edildiği belirtilmiştir.

Aksine, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul'da yağışın hafiflemesi sebebiyle Perşembe günü okulların kapatılmayacağını söylemiştir. Ancak her ilin ve ilçenin meteorolojik koşulları farklılık gösterebileceğinden dolayı, bu tür kararların resmi kurumlar tarafından yapılan duyuruları takip edilmesi önemlidir.

Ayrıca, Konya Selçuklu ve diğer ilçelerinde yoğun kar yağışı ve buzlanma sebebiyle eğitime bir gün ara verildiği bilgisi paylaşılmıştır. Benzer şekilde, 22 Aralık Çarşamba günü de bazı illerde eğitime ara verildiği belirtilmiştir.

Sonuç olarak, hava koşullarının öğrencilerin sağlığını olumsuz etkileyeceği durumlarda, ilgili makamların aldığı eğitim-öğretim ile ilgili kararlar doğrultusunda hareket etmek önemlidir. Okul tatili ile ilgili güncel bilgileri il/ilçe valilikleri veya kaymakamlıklarının resmi açıklamaları üzerinden takip etmek en doğru yöntem olacaktır.

Geri