AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

22 Mart Sali gunu okullar tatil mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

22 Mart Salı günü okullar tatil mi?​

Kar yağışının süreceği bilgisi üzerine İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nce yapılan açıklamada, Alaçam, Asarcık, Ayvacık, Ladik, Salıpazarı, Terme ve Yakakent ilçelerinde devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle ‘salı’ günü ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün ara verildiği duyuruldu.

21 Mart okullar tatil mi?​

21 Mart okullar tatil mi?
Bolu Valisi, ‘Olumsuz hava koşulları nedeniyle 21 Mart 2022 günü il genelinde: Resmi/özel;Okul öncesi,ilk ve orta okullarda, liselerde,Rehabilitasyon,Halk Eğt.Merkezl. de eğitim-öğretime 1 gün ara verilmesine, Engelli/hamile kamu çalışanlarının idari izinli sayılmalarına,Karar verilmiştir. ‘ açıklamasını yaptı.

21 Mart Pazartesi tatil mi?​

Meteoroloji’den gelen bilgilere göre İstanbul’da kar yağışının 20 Mart Pazartesi günü son bulması bekleniyor. İstanbul Valiliği’nce son yapılan açıklamada da belirtildiği üzere kar tatili 21 Mart Pazartesi gününe kadar sürecek.

24 Mart okullar tatil mi?​

24 Mart okullar tatil mi?
Valilikten yapılan açıklamada, elverişsiz hava koşulları kapsamında 5442 sayılı İl İdaresi Kanununun 11/C maddesi gereğince; 24 Mart 2022 Perşembe günü il genelinde eğitim-öğretime 1 gün süre ile ara verildiği belirtildi.
22 Nisan okullar tatil mi?​
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Cumartesi günü kutlanacak. Bayram öncesindeki gün olan 22 Nisan ise resmi tatil kapsamında yer almıyor. 22 Nisan bankalar, noter, sağlık ocakları ve okullar olağan işleyişine devam edecek.

23mart okullar tatil mi?​

23mart okullar tatil mi?
Tatvan Kaymakamlığından yapılan yazılı açıklamada, “Meteoroloji verilerine göre, yoğun kar yağışı, olumsuz hava şartları ve ulaşımda yaşanabilecek aksaklıklar sebebiyle; Tatvan merkez ve köy okullarımızda 23 Mart Çarşamba günü eğitim ve öğretim faaliyetlerine bir (1) gün ara verilmiştir.

Son Dakika okullar ne zaman tatil olacak?​

Okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim düzeyindeki yaklaşık 18 milyon öğrenci, ikinci ara tatile çıktı. 6 Eylül 2021’de yüz yüze başlatılan 2021-2022 eğitim öğretim yılının ikinci ara tatiline giren öğrenciler 9 gün tatil fırsatı elde etti. Ara tatil 17 Nisan’da sona erecek, 18 Nisan’da okullar açılacak.

21 martta istanbulda okullar tatil mi?​

21 martta istanbulda okullar tatil mi?
İstanbul Valisi Ali Yerlikaya “Zorunlu olmadıkça trafiğe çıkmayalım” uyarısında bulundu. Kar yağışının en çok etkili olduğu İstanbul’da da okulların pazartesi gününe kadar tatil olacağı; Kocaeli, Trabzon, Rize gibi illerde ise eğitim öğretime cuma günü ara verilmesi kararlaştırılmıştı.

22 Nisan 2022 yarım gün mü?​

22 Nisan günü tatil ya da yarım gün olmayacak, resmi kurumlar ve okullar normal mesai saatlerinde açık olacak. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Cumartesi günü kutlanacak.

23 Nisan 2022 Resmi Tatil mi?​

23 Nisan 2022 Resmi Tatil mi?
2022 yılında 23 Nisan tatili de tıpkı yılbaşı gibi cumartesi gününe denk geliyor ve yine hafta sonunu değerlendirebileceğiniz kısa bir tatil için size fırsat sunuyor.
4 Nisan okullar tatil mi?​
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) 2021-2022 çalışma takvimine göre, ikinci dönemdeki ara tatil 11 Nisan-15 Nisan 2022 günleri arasında yapılacak.

22 Mart Salı günü Alaçam, Asarcık, Ayvacık, Ladik, Salıpazarı, Terme ve Yakakent ilçelerinde devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün ara verilecek.

21 Mart Pazartesi günü ise Bolu Valiliği, olumsuz hava koşulları nedeniyle tüm il genelinde resmi ve özel okul öncesi, ilkokul, ortaokul, liseler, rehabilitasyon ve halk eğitim merkezlerinde eğitim-öğretime bir gün ara verileceğini belirtti.

24 Mart Perşembe günü ise elverişsiz hava koşulları nedeniyle eğitim-öğretime bir gün ara verileceği ifade edildi.

22 Nisan Cumartesi günü Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesindeki gün olarak resmi tatil kapsamında yer almamaktadır.

23 Mart Çarşamba günü Tatvan merkez ve köy okullarında da yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları sebebiyle eğitim-öğretim faaliyetlerine bir gün ara verilecektir.

Son olarak, 23 Nisan 2022 tarihi cumartesi gününe denk geldiği için resmi tatil olacaktır.

Diğer tarihlerde ise belirli il ve ilçelerdeki hava koşullarına göre kararlar alınarak eğitim-öğretime ara verilebilmektedir. Takvim yapılan duyuruları dikkatlice takip etmek önemlidir.

Geri