AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

21 Aralik Sali gunu okullar tatil mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

21 Aralık Salı günü okullar tatil mi?​

Okullar kar yağmadan kar nedeniyle tatil edilmez ve bunun bilgisini alan öğrenciler öncelikle meteorolojiden gelen haberi beklerler.

21 Aralık Muş’ta okullar tatil mi?​

Muş merkez ve ilçelerinde etkili olan yoğun kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkiliyor. Muş Valiliği tarafından yapılan açıklamada, 21 Aralık 2021 Salı günü eğitim öğretime 1 gün ara verildiği belirtildi.
22 aralık tatil mi?
Açıklamada, taşımalı sistemle eğitim veren okulların 22 Aralık Çarşamba için 1 gün süreyle tatil edildiği ifade edildi.
31 Aralık Antalya’da okullar tatil mi?
Beklentilerin aksine 31 Aralık günü resmi tatil olmayacak. Çalışanlar mesailerine devam ederken öğrenciler de okullarına gidecek.

21 Aralık 2020 tatil mi?​

Konya’da, yoğun kar yağışı nedeniyle Meram, Selçuklu ve Karatay ilçelerinde eğitime verilen 1 günlük ara bugün için de uzatıldı. Böylece bugün il genelinde 9 ilçede okullar tatil edildi.

2021 okullar tatil olacak mı?​

Okullar 6 Eylül 2021’de açılmıştı. İlk ara tatil (Sonbahar ara tatili) 15 Kasım 2021 pazartesi günü başlayacak, 19 Kasım 2021 cuma günü sona erecek. Birinci dönem 21 Ocak 2022 tarihinde sona erecek. Sömestre tatili hafta sonlarıyla birlikte 16 gün olacak ve ikinci dönem 7 Şubat 2022 tarihinde başlayacak.
Muşta okullar yarın tatil mi?
Muş Valiliği, olumsuz hava koşulları nedeniyle yarın için eğitim-öğretime bir gün süreyle ara verildiğini duyurdu.
Muş 22 aralık okullar tatil mi?
Muş Valiliği, olumsuz hava koşulları nedeniyle 22 Aralık Çarşamba günü eğitim-öğretime il genelinde bir gün süreyle ara verildiğini açıkladı.

22 Aralık 2021 de okullar tatil mi?​

22 Aralık Konya tatil mi?​

Okulların tatil olup olmadığı, Konya’da yaşayan vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Konya Valiliği tarafından sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapıldı. Açıklamada 22 Aralık Çarşamba günü yüz yüze öğretime ara verilen ilçeler duyuruldu. Eğitim öğretim uzaktan devam edecek.
Antalya’da okullar yarın tatil mi?
Okulların yarın tatil olup olmadığı Antalya için yapılan son dakika kırmızı kodlu uyarının ardından vatandaşların gündemine geldi. Meteoroloji tarafından yarın için ‘kırmızı kod’ uyarısı verilen Antalya’nın Kemer, Kumluca ve Finike ilçelerinde, 30 Aralık günü ilk ve orta dereceli okullarda eğitime 1 gün ara verildi.
21 Aralık 2021 okul tatil mi?
Açıklamada, “Yoğun kar ve elverişsiz hava koşulları nedeniyle; 5442 sayılı İl İdaresi Kanununun 11/C maddesi gereğince; 21 Aralık 2021 Salı günü İl genelinde (yatılı okulların pansiyon kısmında kalan öğrenciler hariç olmak üzere) eğitim-öğretime 1 gün süre ile ara verilmesine karar verilmiştir.

2021 22 aralık okullar tatil mi?​

Geri