- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
2022 okul kayıtları ne zaman başlıyor?
Ilkokul kayıtları ne zaman 2021-2022? Birinci dönem, 6 Eylül 2021 Pazartesi günü başlayıp 21 Ocak 2022 Cuma günü sona erecek. 2021-2022 eğitim ve öğretim yılında okul öncesi eğitim ile ilkokul 1. sınıfa başlayacak öğrenciler için 31 Ağustos-3 Eylül 2021’de uyum eğitimleri gerçekleştirilecek.Nakil başvurusunun kabul edildiğini nasıl anlarım?
NAKİL SONUÇLARI NASIL SORGULANIR? MEB’in internet sitesine giriş yaptıktan sonra duyurular kısmından ya da yukarıdaki MEB linkine tıklayarak sonuç sorgulama sayfasına erişebilirsiniz. Sayfaya girdiğinizde sizden T.C kimlik numaranızı ve doğum tarihinizi soracak.
2022 ortaokul kayıtları ne zaman başlıyor?
Dönem İlk Kayıt Ve Kayıt Yenileme İşlemleri 27 Aralık İle 28 Ocak 2022 11 Şubat 2022 Tarihleri Arasında Alınacak. Açık Ortaokul İlk Kayıt Ve Kayıt Yenileme İşlemleri 11 Şubat 2022 Mesai Bitiminde Kadar Yapılabilecek.2022-2023 anaokulu kayıtları ne zaman başlıyor?
Okul öncesi eğitim kurumlarında kayıt dönemi Temmuz ayı içinde başlamaktadır (Yönetmeliğin 11. maddesi). 2021 – 2022 öğretim yılı için çocuklarını ana okuluna kaydettirmek isteyen bir ailenin çocuklarını Temmuz ayının ilk iş gününden itibaren kayıt işlemini takip etmesi gereklidir.
E okuldan nakil nasıl yapılır 2022?
2.dönem lise nakil başvuru tarihleri için beklentilerini şubat ayına yöneltenler Milli Eğitim Bakanlığı’nın e Okul sayfasına kilitlendi. Ortaöğretim kayıt alanı içindeki okullara tercihe bağlı olarak yapılacak olan nakil başvuruları okul müdürlüğüne dilekçe yazılarak ya da e Devlet üzerinden gerçekleşecek.Nakil başvurusu neye göre belirlenir?
Merkezi sınav puanının naklen gitmek istediği okuldaki aynı sınıf seviyesinde yerleştirme sonucunda oluşan en düşük puanlı öğrencinin puanından az olmaması kaydıyla puan üstünlüğüne göre yapılır. Ortaöğretim kayıt alanı içindeki okullara tercihe bağlı olarak yapılır.