- Konu Yazar
2022 Hangi ünlü öldü?
Tarihte Bugün 2022 ÖlenlerEn son ölen ünlü kim?
Ölüm haberini MESİAD Yönetim Kurulu Üyesi Sait Dervişoğlu sosyal medya hesabından duyurdu. Ihlamurlar Altında, Yaprak Dökümü, Kurtlar Vadisi ve Keşanlı Ali Destanı dizileriyle tanınan ve son olarak da Diriliş Ertuğrul dizisinde rol alan 51 yaşındaki oyuncu Ayberk Pekcan (51) hayatını kaybetti.
Serdar Ortaç öldü mü ölmedi mi?
Serdar Ortaç kalp krizi geçirerek vefat etti.” notuyla paylaşılan fotoğraf soru işaretlerine neden olmuştu. Serdar Ortaç’ın sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklama yapıldı. Söz konusu fotoğraf “YANLIŞ HABERDİR.” Notuyla paylaşılarak iddialar yalanlandı.Vefat eden ünlü oyuncu kim?
Bu zamana kadar yer aldığı birçok dizi ve film projesindeki başarılarıyla adında söz ettiren 51 yaşındaki sevilen oyuncu Hüseyin Elmalıpınar, Şişli Feriköy mahallesinde yürürken kalp krizi geçirdi. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan 51 yaşındaki oyuncu, saat 12.00’de hayatını kaybetti.
Serdar Ortaç hayatta mı?
YANLIŞ HABERDİR “Sanat camiasının acı günü. Serdar Ortaç kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti” haberleri kısa sürede gündem olurken Serdar Ortaç kendi Instagram hesabından yaptığı paylaşımda “Yanlış haberdir” notunu düştü.Serdar Ortaç sağlık durumu nasıl?
Geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalanan Serdar Ortaç’tan haber var. Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç’ın yaptırdığı PCR testi pozitif çıkınca evde karantinaya alındı. Koronavirüse karşı geçtiğimiz aylarda iki doz aşı yaptıran Ortaç’ın genel sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Kalp krizi geçiren genç oyuncu kim?
Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde yaşayan ve birçok dizide ünlü oyuncularla birlikte oynayan genç oyuncu Harun Kandemir, evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.Hangi ünlü kalp krizinden öldü?
Rumeli müziğinin sevilen isimlerinden Ramazan Günay, Zeytinburnu’nda çıktığı sahnede kalp krizi geçirdi. Hastaneye kaldırılan 71 yaşındaki sanatçı hayatını kaybetti. İstanbul Zeytinburnu’nda sahnede şarkı söylerken kalp krizi geçiren sanatçı Ramazan Günay hayatını kaybetti.
Serdar Ortaç hastalığı ne durumda?
SERDAR ORTAÇ’IN HASTALIĞI NEDİR? 6 Haziran 2014’te İrlandalı Chloe Loughnan ile evlendi. Evlendikten kısa bir süre sonra multipl skleroz (MS) hastalığı olduğunu duyurdu. Bir süre hastanede tedavi gördükten sonra sağlık durumu iyiye doğru gitti.Serdar Ortaç yürüyemiyor mu?
MS hastası olan Ortaç, “İçime ata ata MS hastası oldum” derken, “Düğün gecesi nikâh memuruna doğru yürürken merdivenlerden düştüm. Orada bile ayağım tutmadı” diye belirtti. Ayda bir atak geldiğini belirten Ortaç, “Atak geldiği zaman ayağa kalkamıyorum ve yürüyemiyorum. Başka bir şey olmuyor.