2022 DYK ne zaman bitiyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

2022 DYK ne zaman bitiyor?​

6 Eylül’de başlayan destekleme ve yetiştirme yıllık kursları, 10 Haziran 2022’de tamamlanacak. Geçen yıl Kovid-19 nedeniyle yapılamayan yaz dönemi kursları, 2022’de yeniden uygulanacak. Gelecek yıl yaz dönemi kurslarında kurs merkezi başvurularının alınması ve onaylanması 6-10 Haziran’da yapılacak.
Destekleme ve yetiştirme kursları haftada kaç gün?
DYK Destekleme Ve Yetiştirme Kursları Haftalık Eğitim Süresi Orta Öğretim Kurumlarının 12. Sınıfında Okuyan Öğrenciler İle Mezun Olanlar En Fazla 6 Ders Ve Haftalık 24 Saatte Kadar Ders Alabilir.
DYK kursu ne zaman kapatılır?
Milli Eğitim Bakanlığı Destekleme ve Yetiştirme Kursları Yönergesinin “Kursların kapatılması” konulu 9. maddesinde; “(1) Açılan her bir kursa devam eden öğrenci sayısının 10’un altına düşmesi durumunda, kursun birleştirilmesine veya kapatılmasına milli eğitim müdürlüğünce karar verilir.” hükümleri bulunmaktadır.

2022 kursları ne zaman başlıyor?​

Kurs ne zaman başlıyor 2022? Öğrenci başvurularının toplanmasının ardından ise sınıflar oluşturulacak. Kurs sınıflarının oluşturulmasına 31 Ağustos’ta başlanacak ve 3 Eylül’de başlayacak. Destekleme ve yetiştirme kursları 6 Eylül 2021’de başlayacak ve 10 Haziran 2022’de tamamlanacak.
2 dönem DYK ne zaman başlıyor?
DYK kursları 29 Kasım 2021 tarihinde başlayacak. Kurs merkezi başvurularının alınması ve onaylanması ise 19-22 Kasım tarihlerinde yapılacak. Öğretmen başvuruları alınması 23-25 Kasım’da, öğrenci başvurularının alınması ve kurs sınıflarının oluşturulması 26-29 Kasım’da alınacak.
6 sınıflara DYK ne zaman açılacak?
Kurs açılacak sınıf düzeyleri ve dersler, gelişen ve değişen şartlar doğrultusunda güncellendi. Yapılan yönerge değişikliğiyle 6 ve 10. sınıflar da ücretsiz verilen DYK kapsamına alındı. 6 ve 10. sınıflar için destekleme ve yetiştirme kursları, 29 Kasım’da başlayacak.

Destekleme ve Yetiştirme Kursları hangi günler?​

2022 Halk Eğitim kayıtları ne zaman?
MEB tarafından yayınlanan kılavuza göre, Açık Öğretim Lisesi 2021 – 2022 II. dönem kayıt yenileme başvuru tarihleri 27 Aralık 2021 – 28 Ocak 2022 olacak. Kayıt yenileme sınav ücreti 50 TL ve ve Halk Eğitim Merkezi Okul Aile Birliği hesabına; 5 TL olarak yatırılacak. Başvuru ücreti T.C.
Halk Eğitim kurs kayıtları ne zaman 2022?
Halk Eğitim Merkezi 2021-2021 Kayıtları Başladı. Devam Ediyor. İSMEK 2021-2022 Kurs kayıtları 24 Eylül Cuma günü, saat 10.00’da başlayacaktır.

Kurs kapatma işlemi nasıl yapılır?​

10- Kurs Kapatma işlemleri de yine E-kurs modülü üzerinde yapılır. E-Kurs modülünde kapatma işlemi tıklandıktan sonra kurs onay işlemleri menüsünden okul onayı verilmeyen kapatma onayları askıda beklemektedir. Kapatılan kursların mutlaka kurs onay işlemlerinden onaylanması gerekmektedir.

Geri