Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

2022 AOF kayitlari ne zaman?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

2022 AÖF kayıtları ne zaman?​

AÖF KAYIT YENİLEME TARİHLERİ 2022 Anadolu Üniversitesi’nin Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinde eğitim gören öğrenciler Bahar Dönemi kayıtları 7 Şubat 2022 tarihinde saat 09.00’dan itibaren online olarak başladı. AÖF 2022 Bahar dönemi kayıtları 18 Şubat Cuma günü saat 17.00’de sona erecek.

Sosyal Hizmetler Ön lisans mezunu ne iş yapar?​

Sosyal Hizmetler Önlisans Programını başarı ile tamamlayan mezunlar, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı kuruluşların çeşitli birimlerinde, kamu ve özel sektöre ait huzurevlerinde, engelli bakım ve rehabilitasyon merkezlerinde, engellilere yönelik özel eğitim kuruluşlarında, sosyal yardımlaşma ve dayanışma …
AÖF kayıtları ne zaman 2022 2023?
İşte, bölümlerin harç ücretleri… AÖF KAYIT YENİLEME NE ZAMAN? Öğrenciler 7 Şubat 2022 Pazartesi günü ile 18 Şubat 2022 Cuma günü saat 22:00’ye kadar işlemlerini yapabilecekler. Kayıt yenileme işlemi aof.anadolu.edu.tr adresi Öğrenci Otomasyonu bağlantısından öğrenci şifresi veya e-devlet şifresi ile yapılacaktır.

Sosyal Hizmetler bölümünde hangi meslekler var?​

Mezunların İstihdam Alanları

Açıköğretim üniversite kayıtları ne zaman 2023?​

Geri