AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

2021 TUSIAD Baskani kim?

Editör

Yeni Üye

2021 TÜSİAD Başkanı kim?​

Türkiye Sanayici ve İş İnsanları Derneği’nin (TÜSİAD) Olağan Genel Kurulu bugün İstanbul’da yapıldı. ODE Yalıtım Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan, derneğin yeni başkanı seçildi.

TÜSİAD’ın Başkanı kimdir nerelidir?​

TÜSİAD’ın Başkanı kimdir nerelidir?
ORHAN TURAN’IN HAYAT HİKAYESİ 1960 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Lisans eğitimini Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünde tamamladı. Yüksek lisansını Marmara Üniversitesi İşletme bölümünde yaptı. 1981 yılında Enka Çelik adlı şirkette makine mühendisi olarak iş hayatına başladı.

TÜSİAD kim?​

TÜSİAD kim?
Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (TÜSİAD), 1971 yılında İstanbul merkezli, endüstri ve hizmet kuruluşlarını temsil eden önde gelen gönüllü Türk sermayedarlarınca kurulmuş olan örgütün adıdır. TÜSİAD’ın halihazırda başkanı Orhan Turan’dır.

Kaslowski hangi firmanın sahibi?​

TÜSİAD başkanı Simone Kaslowski Türk mü? TÜSİAD başkanı Simone Kaslowski aslen nereli? Simone Kaslowski hangi şirketin sahibi? TÜSİAD başkanı Simone Kaslowski kimdir: 1963 Torino doğumlu Simone Kaslowski, 1995’ten bu yana Organik Kimya CEO’luğunu yürütüyor.

TÜSİAD Başkanı ve üyeleri kimlerdir?​

TÜSİAD Başkanı ve üyeleri kimlerdir?
Yönetim Kurulu
- Başkan. Orhan Turan. TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı
- Başkan Yardımcısı Murat Özyeğin.
- Başkan Yardımcısı Mehmet Tara.
- Başkan Yardımcısı Serpil Veral.
- Üye. Cevdet Alemdar.
- Üye. İzel Levi Coşkun.
- Üye. Ozan Diren.
- Üye. Fatih Kemal Ebiçlioğlu.

TÜSİAD hangi firmalar var?​

TÜSİAD hangi firmalar var?
Kurucular Protokolü
VEHBİ KOÇ Koç Holding A.Ş. | SELÇUK YAŞAR Yaşar Holding A.Ş. | FEYYAZ BERKER Tekfen A.Ş.
DR. NEJAT F. ECZACIBAŞI Eczacıbaşı Holding A.Ş. | RAŞİT ÖZSARUHAN Metaş A.Ş. | MELİH ÖZAKAT Otomobilcilik A.Ş.
SAKIP SABANCI Sabancı Holding A.Ş | AHMET SAPMAZ Güney Sanayi A.Ş. | İBRAHİM BODUR Çanakkale Seramik A.Ş.
TÜSİAD Başkanı Türk mü?​
Simone Kaslowski, TUSİAD Başkanlığı görevi dolayısıyla biyografisi ile araştırılan isim olmaya başlandı. İtalyan asıllı iş adamı Simone Kaslowski, Hollanda ve İsviçre’de merkezleri bulunan Türkiye tabanlı bir şirketin de sahibidir.

TÜSİAD da kimler var?​

TÜSİAD da kimler var?
TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi Başkanlık Divanı
- Başkan. Tuncay Özilhan.
- Başkan Yardımcısı Ömer M. Koç
- Başkan Yardımcısı Arzuhan Doğan Yalçındağ
- Başkan Yardımcısı Nazlı Ümit Boyner.
- Başkan Yardımcısı Ömer Aras.
- Üye. Ahmet Agah Uğur.
- Üye. Tayfun Bayazıt.

TÜSİAD kimlerden oluşur?​

TÜSİAD kimlerden oluşur?

TÜSİAD’ın kaç üyesi var?​

40 yıllık geçmişi, 580 üyesi ve bu üyelerin temsil ettiği 2 bin 500 şirketiyle TÜSİAD, Türkiye’nin en önemli sivil toplum kuruluşun biri. Sanayinin yüzde 65’ini, yaratılan kamu dışı katma değerin ve istihdamın yüzde 50’sini temsil eden böyle bir gücün içinde olmak istemeyenler de var.

Kaslowski ailesi kimdir?​

Kaslowski ailesi kimdir?
İtalyan bir aileden gelen Kaslowski 1957’de aile şirketinde çalışma hayatına başladı. 1965’te Organik Kimya AŞ’yi, 1970’te Organik Holding’i kurdu. 1971’de Young President örgütünün İstanbul şubesi kurucularından oldu.

Orhan Turan Kimdir?​

Orhan Turan Kimdir?
18 yıldır TÜSİAD üyesi olan Orhan Turan, TÜSİAD’ın Yönetim kurullarında ve Denetleme Kurulu’nda görev aldı. Turan 29 Mart 2022 tarihinde düzenlenen TÜSİAD Genel Kurulu’nda TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı görevine seçildi. Evli ve bir çocuk babası olan Turan, iyi derecede İngilizce biliyor.

TÜSİAD’ın üyeleri kim?​

DUVAR – TÜSİAD’ın dünkü genel kurul toplantısında yönetim kurulu ve denetleme Kurulu üyelerinin seçimi gerçekleşti. Genel Kurul’da seçilen yeni yönetim kurulu ilk toplantısında, Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Orhan Turan’ı, başkan yardımcılıklarına ise Murat Özyeğin, Mehmet Tara ve Serpil Veral’ı seçti.

Kaslowski kim?​

Kaslowski kim?
Simone Kaslowski, Türkiye’deki tekstil boyaları satışının gelişiminden sorumluydu. 1993 yılında Organik Kimya’nın satış bölümünün yöneticiliğini yaptı, yatırım projelerinde aktif olarak görev aldı. Üretim kapasitesi 3 katına çıkardı ve 1995 yılında şirketin CEO’su oldu.

Simon Kaslowski ne iş yapar?​

Simon Kaslowski ne iş yapar?
İş İnsanıSimone Kaslowski / Mesleğiİş adamı, iş kadını, cinsiyet belirtmeksizin iş insanı ya da “insan” terimini belirtmeksizin işletmeci, işletme sektöründe yer alan bir kişidir – özellikle ekonomik, entelektüel ve fiziksel sermayenin bir kombinasyonunu kullanarak satışı yapıp kârını elde etmek amacıyla faaliyetler yürüten ve bu faaliyetleri geliştiren Vikipedi

TÜSİAD'ın 2021 yılı başkanı Orhan Turan'dır. Orhan Turan, 1960 yılında İstanbul'da doğmuş olup, lisans eğitimini Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünde tamamlamıştır. Yüksek lisansını ise Marmara Üniversitesi İşletme bölümünde yapmıştır. Turan, 1981 yılında Enka Çelik adlı şirkette makine mühendisi olarak iş hayatına başlamıştır.

TÜSİAD, Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği'nin kısaltmasıdır. 1971 yılında kurulmuş, İstanbul merkezli, endüstri ve hizmet kuruluşlarını temsil eden önde gelen gönüllü Türk sermayedarlarınca kurulmuş bir örgüt olarak bilinir. Şu anki başkanı Orhan Turan'dır.

Simone Kaslowski, 1963 yılında Torino'da doğmuş olup, 1995'ten bu yana Organik Kimya şirketinde CEO olarak görev yapmaktadır. Kaslowski'nin Türk olup olmadığı konusunda net bir bilgiye rastlamadım ancak Türkiye tabanlı bir şirketin sahibi olduğu belirtilmektedir.

TÜSİAD'ın Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan, Başkan Yardımcıları Murat Özyeğin, Mehmet Tara, Serpil Veral ve diğer üyeler Cevdet Alemdar, İzel Levi Coşkun, Ozan Diren, Fatih Kemal Ebiçlioğlu'dur.

TÜSİAD üyesi olan şirketler arasında Koç Holding A.Ş., Yaşar Holding A.Ş., Tekfen A.Ş., Eczacıbaşı Holding A.Ş., Sabancı Holding A.Ş., Güney Sanayi A.Ş., Çanakkale Seramik A.Ş. gibi önde gelen firmalar bulunmaktadır.

Simone Kaslowski'nin ailesi 1957 yılında aile şirketinde çalışmaya başlamıştır. 1965 yılında Organik Kimya AŞ'yi, 1970 yılında ise Organik Holding'i kurmuşlardır.

Simon Kaslowski, Organik Kimya'nın satış bölümünün yöneticiliğini yapmış, yatırım projelerinde aktif rol almış, üretim kapasitesini artırmış ve 1995 yılında şirketin CEO'su olmuştur.

Simone Kaslowski iş adamıdır ve tekstil boyaları satışının gelişiminden sorumludur. İşletme sektöründe yer alan bir kişidir ve satış yaparak kâr elde etmeyi hedefler.

Geri