AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

2021 tablet kimlere verilecek?

Editör

Yeni Üye

2021 tablet kimlere verilecek?​

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yaptığı açıklamada, “21 Aralık tarihine kadar 200 bin tablet daha dağıtılacak, 2021 Ocak ortasına kadar ilave 300 bin tablet daha dağıtılacak.” dedi. MEB ücretsiz tabletler milli eğitim müdürlüklerince ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılıyor.

Ücretsiz tablet başvurusu devam ediyor mu?​

Ücretsiz tablet başvurusu devam ediyor mu?
Evet, 2022 yılında MEB ücretsiz tablet yardımı devam ediyor. İhtiyaç sahibi öğrencilerin Covid-19 pandemisi sürecinde uzaktan eğitim haklarından mahrum kalmamaları için yapılan yardımlara devam ediliyor.

Tablet Yardım Başvurusu Nasıl Yapılır?​

Tablet Yardım Başvurusu Nasıl Yapılır?
BELEDİYELERİN TABLET BAŞVURUSU DEVAM EDİYOR Belediyeler tarafından sağlanan tablet başvurusu için öğrenci adı soyadı, adresi bilgileri, veli bilgileri, okul sınıf bilgilerinin yazılması gerekiyor. İnternet üzerinden sağlanan başvuru formu tamamlandıktan sonra ücretsiz tablet başvuru işlemi gerçekleşiyor.

Hangi sınıflara tablet dağıtılacak?​

Proje kapsamında tablet bilgisayarların dağıtıldığı ortaokul 1. sınıf öğrencilerinin “kitap, defter ve kalemden koptuğunu” belirleyen bakanlık yetkilileri, 5. sınıf öğrencilerine tablet dağıtmaktan vazgeçti. Tabletler sadece 9. sınıf öğrencilerine dağıtılacak.

Tablet başvurusu hala var mı?​

Tablet başvurusu hala var mı?
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılan tabletlerin herhangi bir başvuru sayfası ya da ekranı bulunmuyor. Milli Eğitim İl Müdürlükleri ve okul yönetimleri tarafından tespit edilen öğrencilere tabletler bizzat ulaştırılıyor.

Ebadan tablet başvurusu nasıl yapılır?​

Ebadan tablet başvurusu nasıl yapılır?
MEB TABLET BAŞVURUSU NASIL YAPILIR? Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılan tabletlerin herhangi bir başvuru sayfası ya da ekranı bulunmuyor.Milli Eğitim İl Müdürlükleri ve okul yönetimleri tarafından tespit edilen öğrencilere tabletler bizzat ulaştırılıyor.

Tablet yardımı nasıl yapılır?​

2022 de tablet dağıtılacak mı?​

2022 de tablet dağıtılacak mı?
İşte yanıtı… Öğrencilere 10 bin tablet dağıtılacak! İlkokul, ortaokul ve lise öğrencileri dikkat! Türk Telekom CEO’su Ümit Önal, 2021-2022 eğitim öğretim yılında maddi durumu yetersiz olan öğrencileri desteklemek amacıyla Milli Eğitim Bakanlığına 10 bin tablet bağışlama kararı aldıklarını duyurdu.

2022 yılında da tablet dağıtımının devam edeceği bilgisi forumdaki konu üzerinde paylaşıldı. Türk Telekom CEO'su Ümit Önal'ın 10 bin tablet bağışlama kararı sayesinde maddi durumu yetersiz olan ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine destek olunacak. Bu bağlamda, eğitim öğretim yılı içerisinde tablet ihtiyacı olan öğrencilere yönelik yardımların sürdürüleceği belirtilmiştir.

Tablet yardımı yapmak isteyen öğrencilerin başvuru süreci hakkında şu bilgiler verildi: Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılan tabletlerin herhangi bir başvuru sayfası ya da ekranı bulunmuyor. Tablet ihtiyacı olan öğrencilerin tespiti, Milli Eğitim İl Müdürlükleri ve okul yönetimleri tarafından yapılarak tabletler ilgili öğrencilere bizzat ulaştırılıyor.

Özetle, 2022 yılında da tablet yardımlarının devam edeceği ve tablet ihtiyacı olan öğrencilere destek olunmaya devam edileceği belirtilmiştir.

Geri