- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
2021 öğretmen tayinleri ne zaman?
Buna göre, öğretmenlerin isteğe bağlı il içi yer değiştirme başvuruları 29 Temmuz – 2 Ağustos tarihleri arasında alınacak. Atamalar ise 3 Ağustos’ta yapılacak. Görevden ayrılma işlemleri 4 Ağustos 2021 tarihi itibarıyla yapılacaktır.Iliçi tayin ne zaman?
İL İÇİ ATAMA SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? Milli Eğitim Bakanlığı resmî eğitim kurumlarında görev yapan kadrolu öğretmenlerin, 2021 yılı il isteğe bağlı yer değiştirme işlemleri için sonuçları 27 Temmuz 2021 tarihinde açıklanacak.Cevap : Sözleşmeli öğretmen iken 3 yıllık çalışma süresinin sonunda kadroya geçen öğretmenlerden 31 Aralık 2021 tarihi itibarıyla kadrolu olarak bir yıllık çalışma süresini tamamlamış olanlar diğer istenen şartları sağlamak kaydıyla il içi veya il dışı atamaya başvuru yapabilir.
İl içi isteğe bağlı yer değiştirme ne zaman?
1. İl içi yer değişikliğine başvuracak öğretmenlerin hizmet puanları, başvuruların son günü olan 14 Temmuz 2021 tarihi dikkate alınarak belirlenecektir. 2. İl içi yer değiştirmeler, hizmet puanı üstünlüğüne göre öğretmenlerin tercihleri de dikkate alınarak valiliklerce yapılacaktır.
2021 il dışı tayin ne zaman?
2021 yılına ilişkin öğretmenlerin il dışı atama başvuruları 30 Temmuz – 3 Ağustos 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Başvurular, “mebbis.meb.gov.tr” veya “personel.meb.gov.tr” adreslerinde yer alan Elektronik Başvuru Formu doldurulmak suretiyle yapılacak.
Öğretmen il dışı tayin başvuruları ne zaman?
Öğretmenlerin iller arası isteğebağlı ve zorunlu çalışma yükümlülüğüne bağlı yer değiştirme işlemleri başvuruları, 30 Temmuz – 3 Ağustos tarihleri arasında yapılacak.İl ici istege bagli 2022 ne zaman?
16 – 20 Mayıs 2022 tarihleri arasında yapılacak olan İl İçi İsteğe Bağlı Yer Değiştirme İşlemleri ile ilgili duyuru dosyaları ektedir. İl İçi İsteğe Bağlı Yer Değişikliği İşlemleri (İlçelere Gönderilen Üst Yazı) için Tıklayınız…İl içi yer değiştirme için başvurular 8 ila 14 Temmuz tarihleri arasında alınacak. Sonuçlar 16 Temmuz’da açıklanacak. İl dışı tayinler için ise başvurular 29 Temmuz ila 2 Ağustos tarihleri arasında alınacak. Başvuru için bulunulan eğitim kurumunda en az 3 yıl çalışmış olma şartı aranıyor.
2021 il içi tayin sonuçları ne zaman açıklanacak?
İl içi isteğe bağlı yer değiştirme başvuru sonuçları tüm illerde açıklandı. Daha önce 16 Temmuz 2021 tarihinde ilan edileceği açıklanan öğretmen il içi atama sonuçları tarihinde değişikliğe gidildi. MEB’in güncel takvimine göre öğretmenlerin atama sonuçları 28 Temmuz Çarşamba günü tüm illerde ilan edildi.
2021 tayinler ne zaman açıklanacak?
Milli Eğitim Bakanlığı resmî eğitim kurumlarında görev yapan kadrolu öğretmenlerin, 2021 Yılı Öğretmenlerin İller Arası İsteğe ve Zorunlu Çalışma Yükümlülüğüne Bağlı Yer Değiştirme işlemi için sonuçlar 4 Ağustos tarihide açıklanacak.