- Konu Yazar
2021 mazot gübre desteği ne zaman verilecek?
“Hububat, baklagil dane mısır desteği kapsamında 4 milyon 362 bin lira, sertifikalı tohum üretim desteği kapsamında 11 milyon 613 bin lira, mazot gübre desteği kapsamında 2 milyon 237 bin lira, sertifikalı fidan üretim desteği kapsamında 570 bin lira, sertifikalı tohum kullanım desteği kapsamında 624 bin lira olmak …Yonca desteği ne kadar 2021?
2021 Yılında Yapılacak Tarımsal Desteklemeler AçıklandıYurtiçi Sertifikalı Tohum Üretim Desteği | | Orijinal (Temel ve Üstü Kademe) (TL/ks)
Yem Bezelyesi | 1,60 |
Yerfıstığı | 1,00 |
Yonca | 5,00 |
Yulaf | 0,16 |
Buğday tohum desteği ne zaman ödenecek?
Buğday tohum desteği ne zaman ödenecek?Buna göre, 2022 üretim yılı gübre desteği buğday, arpa, çavdar, yulaf, tritikale için dekara 32 lira, diğer tüm ürünler için dekara 16 lira ödenecek. Bu desteğin ödemesi ise 2023 yılında yapılacak.
Mazot Gübre Desteği kaç lira oldu?
Mazot Gübre Desteği kaç lira oldu?Türkiye Tarım Havzaları Üretim ve Destekleme Modeli kapsamında buğday, arpa, çavdar, yulaf ve tritikale için dekar başına 22 lirası mazot, 20 lirası gübre olmak üzere 42 lira destek sağlanacak.
Kuraklik destegi ne zaman verilecek?
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli TBMM Genel Kurulu’nda 2022 bütçe görüşmelerinde yaptığı açıklamada, “Kuraklıkla ilgili hazırladığımız tedbir paketiyle üreticilere ödemeler Aralık ayının ikinci haftasında yapılacak” ifadelerini kullandı.2022 yonca desteği ne kadar?
Yurt içi sertifikalı tohum kullanım desteği çerçevesinde dekara aspir için 5 lira, kanola için 20 lira, susam için 4 lira, arpa, buğday, çavdar, tritikale, yulaf, çeltik için 16 lira, kuru fasulye, mercimek ve yonca için 30 lira, nohut için 20 lira, patates için 100 lira, fiğ, yem bezelyesi, korunga ve soya için 22 …Sertifikalı tohum desteği ne zaman ödenecek 2021?
Sertifikalı tohum desteği ne zaman ödenecek 2021?Buna göre, üretim yılı içinde Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) veya Örtüaltı Kayıt Sistemi’ne (ÖKS) kayıtlı ve desteklemelerden faydalanmak isteyen çiftçiler ile üretim yılı içinde ÇKS veya ÖKS’de kayıtlı olan ve desteklemelerden faydalanmak isteyenler, sertifikalı tohum kullanım desteği için 19 Ekim 2020, sertifikalı fidan …