AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

2021 KPSS sinavi var mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

2021 KPSS sınavı var mı?​

KPSS’nin ön lisans mezunlarına yönelik oturumları, 2 yıldan bir yapılıyor. KPSS Ortaöğretim ve Ön lisans oturumu, 2021 yılında yapılmayacak. Sınavlar ÖSYM tarafından 2022 yılında organize edilecek.
Bir sonraki KPSS sınavı ne zaman?
En son 2020’de yapılan KPSS Ortaöğretim ve Ön lisans oturumu, 2021 yılında yapılmayacak. KPSS Önlisans sınavı, ÖSYM tarafından 2022 yılında organize edilecek.

Bu sene KPSS sınavı var mı?​

KPSS ORTAÖĞRETİM VE ÖN LİSANS BU YIL DÜZENLENECEK! Ancak bu sınavların puanlarıyla 2 yıl boyunca açılan ilanlara başvuru yapabiliyor. Bu yıl KPSS ortaöğretim (lise) sınavı 6 Kasım’da, KPSS ön lisans sınavı ise 2 Ekim tarihinde yapılacak. KPSS lisans Genel Yetenek ve Genel Kültür sınavları 31 Temmuz’da düzenlenecek.
KPSS lise mezunları hangi sınava girecek?
KPSS Ortaöğretim sınavına, liselerden mezun olanlar ve sınava başvuru sırasında henüz mezun olamayan ancak sınavın iki yıllık geçerlilik süresi içerisinde mezun durumda olabilecek adaylar başvuru yapabilirler. Ön lisanstan mezun olan adaylar ortaöğretim KPSS’ye giremez.
2022 KPSS BAŞVURU TAKVİMİ KPSS lisans başvuruları 24 Mayıs tarihinde başlayacak ve 6 Haziran’a kadar devam edecek. KPSS ön lisans başvuruları 3 Ağustos’ta başlayacak ve 15 Ağustos tarihinde sona erecek. KPSS ortaöğretim başvuruları 1 Eylül tarihinde başlayacak ve 13 Eylül’e kadar devam edecek.
Lise mezunları için KPSS sınavı ne zaman?
KPSS Ortaöğretim oturumu için başvurular 1-13 Eylül 2022 tarihleri arasında alınacak. Sınav ise 6 Kasım 2022 tarihinde yapılacak.

KPSS sınavı ne zaman 2022?​

2022 KPSS OTURUM TARİHLERİ Genel yetenek genel kültür sınavı ve eğitim bilimleri testi 31 Temmuz’da düzenlenecek. Alan bilgisi ise 6 Ağustos ve 7 Ağustos’ta yapılacak. ÖABT ise 14 Ağustos tarihinde düzenlenecek. KPSS ön lisans oturumu 2 Ekim’de yapılacak.
2022 lise kpss sınavı ne zaman?
Lisans, önlisans ve lise mezunu yüzbinlerce adayın katıldığı KPSS için 2022 yılı tarihleri belirlendi. KPSS Lisans (Alan Bilgisi) 6-7 Ağustos, KPSS Önlisans 2 Ekim, KPSS Ortaöğretim 6 Kasım tarihinde yapılacak.

Ortaöğretim KPSS 2022 başvuru ne zaman?​

KPSS Ortaöğretim oturumu için başvurular 1-13 Eylül 2022 tarihleri arasında alınacak. KPSS Önlisans başvurusu 3-15 Ağustos 2022 tarihleri arasında yapılacak.
2022 lise KPSS Başvuruları Ne Zaman?
KPSS ORTAÖĞRETİM: KPSS Ortaöğretim başvurusu 01.09.2022 ile 13.09.2022 tarihleri arasında yapılacak. KPSS ÖNLİSANS: KPSS önlisans başvurusu 03.08.2022 ile 15.08.2022 arasında yapılacak.
Sınav ise 2 Ekim’de gerçekleşecek. KPSS Ortaöğretim başvuruları ise 1 Eylülde başlayıp 13 Eylül’de bitecek. Sınav 6 Kasım’da yapılacak.
KPSS 2022 basvuru ne zaman?
KPSS LİSANS: KPSS Alan Bilgisi, KPSS Genel Yetenek-Genel Kültür-Eğitim Bilimleri, KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi sınav başvurusu 24.05.2022 ile 06.06.2022 tarihileri arasında yapılacak. KPSS ORTAÖĞRETİM: KPSS Ortaöğretim başvurusu 01.09.2022 ile 13.09.2022 tarihleri arasında yapılacak.

KPSS Lisans başvuru ne zaman?​

KPSS lisans başvuruları 24 Mayıs tarihinde başlayacak ve 6 Haziran’a kadar devam edecek. KPSS ön lisans başvuruları 3 Ağustos’ta başlayacak ve 15 Ağustos tarihinde sona erecek. KPSS ortaöğretim başvuruları 1 Eylül tarihinde başlayacak ve 13 Eylül’e kadar devam edecek.

Geri