AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

2021 guvenlik belgesi nasil alinir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

2021 güvenlik belgesi nasıl alınır?​

Silahlı ve silahsız güvenlik sertifikası alacak olanlar Emniyet Genel Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu ÖGG sınavına girmeleri gerekir. İlgili sınavda alınması gereken puan en az 60 olarak bilinmektedir. Sınavdan başarı yakalayamayanlar sınav harcı yatırarak tekrar sınava girme hakkına sahiptir.

Güvenlik sertifikası kaç TL 2022?​

2022 yılı itibari ile 1343.-TL olup, bağlı bulunulan ilin vergi dairelerine yatırılır. Silahlı ve Silahsız Özel güvenlik eğitimi için aynı miktar geçerlidir. Özel güvenlik kimlik kartını çıkarabilmek için yapılması gereken her hangi başka bir masraf yoktur.
Güvenlik Sertifikası almak için nereye başvurulur?
Silahlı – Silahsız Özel Güvenlik Belgesi için kişilerin Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Güvenlik Dairesi Başkanlığı’na müracaat etmeleri ve belli aralıklarla bazı sınavlara girmeleri akabinde alınmaktadır. Bu sınavlarda kurum tarafından belirlenen başarı puanına ulaşmak şartı aranmaktadır.
Güvenlik sertifikası almak için ne mezunu olmak gerekir?
Özel güvenlik görevlisi olabilmek için sabıka kaydınızın temiz olması gerekir. Silahlı girebilmek için 21 yaşını doldurmuş olmak ve en az lise mezunu olmak şartı aranmaktadır. Silahsız müracaat için 8 yıllık İlköğretim veya Ortaokul mezunu ve 18 yaşını doldurmuş olmak gereklidir.

Güvenlik Sertifikası en kısa sürede nasıl alınır?​

Özel Güvenlik Kursu Kaç Ay Sürer?
- Güvenlik Temel Silahlı Eğitim En Kısa 17 Gün Sürer.
- Güvenlik Temel Silahsız Eğitim En Kısa 13,5 Gün Sürer.
- Güvenlik Yenileme Silahlı Eğitim En Kısa 8,5 Gün Sürer.
- Güvenlik Yenileme Silahsız Eğitim En Kısa 7,5 Gün Sürer.
- Güvenlik Silahsızdan Silahlıya Geçiş En Kısa 3 Gün Sürer.

Özel güvenlik kursu kaç ay sürer?​

Güvenlik Temel Silahlı Eğitim En Kısa 17 Gün Sürer. Güvenlik Temel Silahsız Eğitim En Kısa 13,5 Gün Sürer. Güvenlik Yenileme Silahlı Eğitim En Kısa 8,5 Gün Sürer. Güvenlik Silahsızdan Silahlıya Geçiş En Kısa 3 Gün Sürer.
Güvenlik kayıtları ne zaman başliyor 2022?
2022 yılı özel güvenlik sınav tarihleri; 24 NİSAN 2022 tarihinde yapılacaktır ve bu sınava 18 MART 2022 tarihi dahil olmak üzere eğitimini bitirmiş olanlar alınacaktır.
Özel güvenlik kurs ücreti ne kadar?
– Silahlı güvenlik eğitim kurs ücreti ortalama 1000 TL kadardır. – Silahsız güvenlik eğitim kurs ücreti ortalama 750 TL kadardır. Güvenlik sertifikasını yenileme ücreti ise 2020 yılında; – Silahlı güvenlik sertifikası yenileme ücreti 750 TL kadardır.
Özel güvenlik kursu kaç gün sürer?
Özel güvenlik sınavları ne zaman 2022?
24 Nisan 2022 tarihinde gerçekleştirilen Özel Güvenlik 97. Temel Eğitim Ve 73. Yenileme Eğitimi Sınav sonuçlarının Mayıs ayında açıklanması bekleniyordu. Sınav soru cevaplarının açıklanmasının ardından gözler Özel güvenlik sınav sonuçlarına çevrildi.

Özel güvenlik kayıtları ne zaman başlıyor?​

Kayıt Tarihleri: Kayıtlarımız sürekli olup, ön kayıt için nüfus cüzdanı bilgileriniz yeterlidir. 2021 yılı özel güvenlik sınav tarihleri; 90 nolu Temel Eğitim ve 66 nolu Yenileme Sınavı; 20 ŞUBAT 2021 tarihinde yapılacak olup bu sınava 29 OCAK 2021 tarihi dahil olmak üzere eğitimini bitirmiş olanlar alınacaktır.

Geri