AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

2021 arac muayene agir kusurlar neler?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

2021 arac muayene agir kusurlar neler?​

Direksiyon ve ön düzen muayenesi testlerine göre ağır kusur sayılanlar:

Arac muayene agir kusurlar neler 2022?​

Araç muayenesi ağır kusur tablosu şu şekildedir;
Logolu araç muayeneden geçer mi?
Araçların üzerinde yazı veya herhangi bir görselin yer almasının muayeneden kalmasına neden olmadığını da söyleyen Özcan, bunun yanlış bir bilgi olduğunu söyleyerek araçta yapılan değişikliklerin de muayeneden ne şekilde geçeceğini de şu sözlerle açıkladı : “Logo ruhsata kayıtlı değilse araç muayenesi hafif kusurla …
Ilk yardım çantası olmadan araç muayeneden geçer mi?
Buna rağmen, araç ilk yardım çantası bulundurmak hayati bir durum olduğu unutulmamalıdır. Yani aracınızda ilk yardım çantası yoksa veya bulunmuyorsa aracınız hafif kusurlu olarak değerlendirilir. Hafif kusurlu olarak değerlendirilen bir araç ise muayeneden geçer.

Muayene de ağır kusurlar nelerdir?​

Başlıca ağır kusur sayılan durumlar aşağıdakilerdir: motor ve şase numarası, tip etiketleri okunmaması koltuk sayısının ruhsatta yazıldığından farklı olması ön ve arka plakanızın standart dışı olması ve EDS kameralarının okuyamaması

Araç muayenesinde ilk yardım çantası ağır kusur mu?​

Logolu araç ruhsatına nasıl işlenir?
Herhangi bir sigorta firmasından veya Tüvtürk ofislerinden EK-1 formu alın. Aracınızı muayene istasyonuna götürün ve istasyondan renk değişimini onaylayan belgenizi alın. Daha sonra trafik tescil şubesine gidip gerekli belgeleri ve yeni ruhsat ücretini vererek rengi ruhsatınıza işletebilirsiniz.
Araç logo vergisi ne kadar?
Araç Kaplama ( Araç Üstü Reklam ) işinin hakkını verip Komple Araç Giydirme yaparsanız, örneğin 17m2’lik bir araç giydirdiniz, 17m2 x 15 TL den : 255 TL belediye’ ye vergi ödemiş olacaksınız.

Geri