AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

2020 Kasim okullar kapanacak mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

2020 Kasım okullar kapanacak mı?​

MEB tarafından yayınlanan takvime göre bu yıl okullar 4 kez kapanacak. İlk ara tatil 15-19 Kasım’da uygulanacak. Hafta sonuyla birlikte toplamda 9 gün tatil yapacak öğrenciler ara tatilde karne almayacak.

10 Kasım da yollar kapalı mı?​

10 Kasım da yollar kapalı mı?
10 Kasım Salı günü ise, 08.30 – 11.45 saatleri arasında Avrasya Tünel Son Çıkış Çatladıkapı’ya gelmeden U dönüşü kapatılacak. 11 Kasım Çarşamba günü 13.45 – 16.00 saatlerinde 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve bağlantı yolları her iki yönde trafiğe kapatılacak.

31 Aralık uzaktan eğitim Olacak mı?​

31 Aralık uzaktan eğitim Olacak mı?
EĞİTİM-ÖĞRETİM, 31 ARALIK 2020’YE KADAR ONLİNE OLARAK SÜRDÜRÜLECEK. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısı sonrasında Koronavirüs ile mücadelede alınan ek tedbirleri açıkladı. Buna göre tüm eğitim öğretim faaliyetleri 31 Aralık’a kadar uzaktan eğitim yoluyla devam edecek.

Kasım’da okullar ne zaman kapandı?​

MEB okulların kapanacağı tarihi yayınladığı takvim ile duyurdu. Okullar ne zaman kapanacak? 15-19 Kasım 2021 ara tatil verilecek. Birinci dönem 21 Ocak 2022 Cuma günü sona erecek.3 gün önce

Ankara hangi yollar kapalı 10 Kasım?​

Ankara hangi yollar kapalı 10 Kasım?
Açıklamaya göre, başkentte saat 06.30’dan itibaren; Kazım Karabekir Caddesi, GMK Bulvarı, Dögol Caddesi, Anıt Caddesi, Gençlik Caddesi, Akdeniz Caddesi ve Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi ile açılan cadde ve sokaklar çift yönlü olarak programlar sona erene kadar araç trafiğine kapatılacak.

Formula 1 istanbul hangi yollar kapalı?​

Formula 1 istanbul hangi yollar kapalı?
-Aksakal sokaktan Çatladıkapı istikameti kapalı olacak. -Gülhane içerisinden Sahil Kennedy Caddesi istikameti kapalı. -Sirkeci Meydan’dan Sahil Kennedy Caddesi Sarayburnu istikameti kapalı. -Sahil Güney Kennedy Caddesi Çatladıkapı U dönüşlerinden Sahil kuzeye akım geri çevrilecek.

31 Aralık online dersler olacak mı?​

Milli Eğitim Bakanı Selçuk, 31 Aralık 2020’ye kadar uzaktan yada yüz yüze sınav yapılmayacağını açıkladı. 4 Ocak tarihine kadar uzaktan eğitim devam edecek.

31 Aralık 2020 Canlı ders var mı?​

31 Aralık 2020 Canlı ders var mı?
31 Aralık 2020 Perşembe günü resmi tatiller arasında bulunmuyor. Bu nedenle okulların tatil olması ya da yarım gün olması beklenmiyor. Diğer günlerde olduğu gibi 31 Aralık’ta da EBA’da canlı ders yapılabilecek. Ancak 1 Ocak 2021 resmi tatiller içerisinde yer alıyor.

Ne zaman okullar kapanacak?​

Ne zaman okullar kapanacak?
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 2021-2022 eğitim öğretim yılına ait çalışma takvimi hatırlattı. Birinci dönem, 6 Eylül 2021 Pazartesi günü başlayıp 21 Ocak 2022 Cuma günü sona erecek. İkinci dönem, 7 Şubat 2022 Pazartesi başlayacak ve 17 Haziran 2022 Cuma sona erecek.2 gün önce

2021 Kasım ayı ara tatil ne zaman?​

1. dönem ara tatili 15 Kasım tarihinde başlayacak ve 19 Kasım’da sona erecek. Yarıyıl tatili 24 Ocak tarihinde başlayacak ve 4 Şubat’a kadar devam edecek. 2. dönem ara tatili 11-15 Nisan tarihleri aralığında olacak.

2021 ve 2022 yarıyıl tatili ne zaman?​

2021 ve 2022 yarıyıl tatili ne zaman?
Yarıyıl tatili, 24 Ocak 2022 Pazartesi başlayıp 4 Şubat 2022 Cuma tamamlanacak. Ara tatil ne zaman? Birinci dönem ara tatili, 15 Kasım 2021 Pazartesi başlayacak ve 19 Kasım 2021 Cuma sona erecek.2 gün önce

2020 Kasım ayında okulların kapanacağı ve açık olup olmayacağı hakkında bilgi veren bir yazı paylaşılmış. Buna göre, 15-19 Kasım tarihleri arasında ara tatil olacak ve öğrenciler bu süre zarfında toplamda 9 gün tatil yapacak. Karne alınmayacak. Eğitim-öğretim faaliyetleri 31 Aralık 2020'ye kadar uzaktan eğitim yoluyla devam edecek.

Öte yandan, 10 Kasım'da İstanbul ve Ankara'da bazı yolların kapatılacağı belirtilmiş. İstanbul'da Formula 1 organizasyonu sebebiyle Aksakal Sokaktan Çatladıkapı istikametinin kapalı olacağı, Gülhane içerisinden Sahil Kennedy Caddesi istikametinin kapalı olacağı, Sirkeci Meydan'dan Sahil Kennedy Caddesi Sarayburnu istikametinin kapalı olacağı ve Sahil Güney Kennedy Caddesi Çatladıkapı U dönüşlerinden Sahil kuzeye akımın geri çevrileceği belirtilmiş. Ankara'da ise Kazım Karabekir Caddesi, GMK Bulvarı, Dögol Caddesi, Anıt Caddesi, Gençlik Caddesi, Akdeniz Caddesi ve Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi gibi yolların çift yönlü araç trafiğine kapatılacağı açıklanmış.

Eğitim öğretim takvimi ile ilgili olarak da 2021-2022 eğitim öğretim yılına ait çalışma takvimi verilmiş. Birinci dönemin 6 Eylül 2021 Pazartesi günü başlayıp 21 Ocak 2022 Cuma günü sona ereceği ifade edilmiş. İkinci dönemin ise 7 Şubat 2022 Pazartesi başlayacağı ve 17 Haziran 2022 Cuma sona ereceği belirtilmiş.

Ayrıca, 2021 Kasım ayı ara tatilinin 15 Kasım'da başlayıp 19 Kasım'da sona ereceği, yarıyıl tatilinin ise 24 Ocak'ta başlayıp 4 Şubat'a kadar devam edeceği paylaşılmış.

Geri