AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Ne Zaman Sona Erdi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

theking

Yeni Üye
2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı, ne zaman sona erdi? Öğrencilerin ve velilerin merak ettiği bu sorunun yanıtı, egitimogretimyili.com adresinde bulunabilir. Bu site, 2016-2017 eğitim öğretim yılı takvimi ve okul tatil günleri gibi bilgileri detaylı bir şekilde sunmaktadır. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından belirlenen takvime göre, 2016-2017 eğitim öğretim yılı 9 Haziran 2017 tarihinde sona ermiştir. Öğrenciler, okul dönemi boyunca dersler ve sınavlar ile yoğun bir şekilde çalışmışlardır. Şimdi ise, 2017-2018 eğitim öğretim yılı için hazırlıklar başlamış durumdadır.
İçindekiler

Eğitim Öğretim Yılı Ne Zaman Sona Erdi?

2016-2017 eğitim öğretim yılı, ne zaman sona erdi? Öğrencilerin ve velilerin merak ettiği bu sorunun cevabı, hangi tarihte okulların tatil olduğunu bilmek isteyenler için önemlidir. Eğitim öğretim yılı, resmi takvime göre belirlenen tarihlerde başlar ve biter. Bu tarihler, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından duyurulur ve genellikle her yıl aynı zamanda gerçekleşir.
2016-2017 eğitim öğretim yılı, 15 Eylül 2016 tarihinde başlamıştır. Öğrenciler, bu tarihten itibaren derslere başlamış ve eğitim hayatlarına devam etmişlerdir. Öğretmenler, ders programlarını hazırlamış ve öğrencilere derslerini anlatmışlardır. Bu süreçte, öğrenciler sınavlara girmiş ve ödevlerini tamamlamışlardır.
Eğitim öğretim yılı, 9 Haziran 2017 tarihinde sona ermiştir. Bu tarih, öğrencilerin yaz tatiline girdiği ve okulların kapanış yaptığı tarihtir. Öğrenciler, bu tarihten itibaren yaz tatiline çıkmış ve dinlenme fırsatı bulmuşlardır. Öğretmenler ise bu süreçte sınavları değerlendirmiş ve notlarını vermişlerdir.
2016-2017 eğitim öğretim yılı, yaklaşık 9 ay sürmüştür. Bu süre zarfında öğrenciler, derslerine devam etmiş ve bilgi birikimlerini artırmışlardır. Eğitim öğretim yılı boyunca öğrenciler, birçok konuyu öğrenmiş ve sınavlara hazırlanmışlardır. Bu süreçte, öğrencilerin başarıları değerlendirilmiş ve gelişimleri takip edilmiştir.

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Ne Zaman Sona Erdi?

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı 17 Haziran 2017 tarihinde sona ermiştir.
2016-2017 Eğitim Öğretim Yılında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından belirlenen takvime göre eğitim verilmiştir.
2016-2017 Eğitim Öğretim Yılında öğrenciler 15 Eylül 2016 tarihinde derslere başlamıştır.
Eğitim Öğretim Yılı boyunca öğrenciler yaz tatili dönemi hariç olmak üzere ders görmüştür.
2016-2017 Eğitim Öğretim Yılında öğrencilerin karne alma tarihi 9 Haziran 2017 olarak belirlenmiştir.

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı toplamda 9 aylık bir süreyi kapsamaktadır.
Eğitim Öğretim Yılı boyunca öğrencilere haftada 5 gün ders verilmiştir.
2016-2017 Eğitim Öğretim Yılında öğrenciler yarıyıl tatili döneminde dinlenmiştir.
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından belirlenen takvime göre 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı yürütülmüştür.
2016-2017 Eğitim Öğretim Yılında öğrenciler ders kitapları kullanarak eğitim almıştır.

Geri